Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” piesaista 800 miljonu dolāru investīcijas, sasniedzot 33 miljardu kopējo vērtību

    Jaunākie raksti

    Fintech gigants “Revolut” šodien nācis klajā ar visai vērienīgiem jaunumiem, kas būtiski varētu ietekmēt turpmāko uzņēmuma attīstību. Kompānija piesaistījusi 800 miljonu ASV dolāru lielu finansējumu, ko izsnieguši investori “SoftBank Vision Fund 2” (“SoftBank”) un “Tiger Global Management”. Līdz ar to kopumā “Revolut” vērtība sasniedz 33 miljardus dolāru.

    “Revolut”, kura klientu loks visā pasaulē sasniedz 16 miljonus, šo finansējumu izmantos savai tālākai attīstībai un izaugsmei, īpašu uzsvaru liekot uz pašreizējo pakalpojumu uzlabošanu. Uzņēmums pamatā koncentrējas uz servisu, kas nodrošina ātrus un vienkāršus globālus pārskaitījumus, kā arī finanšu resursu pārvaldību sākot no uzkrājumiem līdz apdrošināšanas pakalpojumiem. Tāpat piesaistītās investīcijas palīdzēs “Revolut” paplašināt savu piedāvājumu ASV, Austrālijas, Japānas tirgū, kā arī ienākt citos starptautiskajos tirgos.

    Reklāma

    “Revolut” dibinātājs un izpilddirektors Nikolajs Storonskis uzsver, ka finansējuma piesaiste apstiprina uzņēmuma misiju un mērķus – izveidot globālu finanšu superlietotni, kas klientiem ļauj pārvaldīt visas savas finanses vienuviet. Līdz ar šīm investīcijām “Revolut” kļuvis par vērtīgāko Lielbritānijas fintech uzņēmumu.

    Jāpiebilst, ka līdz šim “Revolut” no dažādiem investoriem piesaistījis kopumā vairāk nekā 900 miljonus USD.

    AvotsReuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma