Web Analytics
More
    Reklāma

    Saņemot nepieciešamās atļaujas, oktobrī Berlīnē varētu sākties Tesla Model Y ražošana

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla vadītājs Īlons Masks paziņojis, ka uzņēmums oktobrī plāno uzsākt Model Y ražošanu rūpnīcā Berlīnes pievārtē. Tiek cerēts, ka līdz oktobrim ražotājs būs saņēmis visas nepieciešamās atļaujas no Vācijas valdības.

    Būvējot “Gigafactory Berlin” rūpnīcu, Tesla jau saskārās ar dažādiem birokrātiskajiem šķēršļiem un cita veida problēmām, kas aizkavēja rūpnīcas pabeigšanu. Model Y ražošanai Vācijā bija jāsākas jau pirms kāda laika, taču termiņu vairākkārt nācies pārcelt.

    Masks iepriekš kritiski izteicies par dažādiem šķēršļiem, kas Tesla jāpārvar, lai uzsāktu ražošanu un vispār pabeigtu savu rūpnīcu. Lai arī nākamais ražošanas uzsākšanas termiņš ir oktobris, jebkurā gadījumā pastāv vērā ņemama iespējamība, ka Model Y ražošana rudenī tik un tā vēl varētu nesākties. Vācijā ražotais Model Y tiek gaidīts ar interesi, jo Masks iepriekš apgalvojis, ka tur ražotā mašīna saņems dažādus uzlabojumus un radīs “autobūves revolūciju”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.08.2021 11:07

    Heiteriem sikspārņi un čūskas beidzās.

    Skābene
    16.08.2021 11:48
    Reply to  Krotow

    Tikai bizness, nekā personīga. Kāpēc lai atdotu savu autobūves tirgus daļu kaut kādiem jeņķiem?

    Elektriķis
    16.08.2021 11:55
    Reply to  Skābene

    Kā Tu domā: vai birokrātu šķēršļi ir katra birokrāta personīgā iniciatīva, vai tas tiek vadīts “no augšas”?
    Man gan rādās ka te vienkārši sadūrās divi dažādi uzskati par to, kā lietas notiek. Vācieši kopš senām dienām ir aplipuši ar birokrātiju un savu iedomāto kārtību.

    Krotow
    16.08.2021 12:04
    Reply to  Elektriķis

    Pieliec klāt arī pārspīlētu izpratni par ekoloģiju un vidējā aritmētiskā SJW pofigismu par tēmu. Nav iespējams uztaisīt olu kulteni, nesasitot olas.

    Skābene
    16.08.2021 12:27
    Reply to  Elektriķis

    Es Tesla rūpnīcas būvniecībā saskatu līdzības ar Lidl veikalu būvniecību Rīgā! Vai esi dzirdējis vai lasījis, ka Rimi, Maxima, Citro, Mego būtu saskārušies ar tādiem protestiem un vides pārkāpumiem kā Lidl? :)

    Krotow
    16.08.2021 13:29
    Reply to  Skābene

    Jā, konkurence nepatīk. Un tad ir labi visi līdzekļi, ieskaitot pamuļķus un noderīgos idiotus no apkaimju biedrībām. Patiesībā žēl. Lidl ir vienīgā no man zināmajam veikalu ķēdēm, kur uz preces cenas kartiņas raksta arī patieso izcelsmes valsti.

    Skābene
    16.08.2021 15:08
    Reply to  Krotow

    Nu karā visi līdzekļi labi! Starpcitu, tā pensionāre kas piegrieza skābekli Kandavas kartodromam par trokšņošanu nu dzīvo kaimiņos Biķernieku trasei! :D
    Vai nav sakritība, tiklīdz biznesmeņi saņēma kurvīti Biķernieku trases pārbūvei par dzīvojamo māju rajonu, tā uzrodas pensionāre, kurai traucē motoru rūkoņa! :D

    Reklāma