Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izlaidīs uzlabotas otrās paaudzes Hammerhead bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Razer gatavojas atjaunot savu Hammerhead bezvada austiņu modeli, piedāvājot otro paaudzi, kas vēl ātrāk un labāk spēs savienoties ar mobilajām ierīcēm un sniegs augstākas kvalitātes skanējumu.

    Razer Hammerhead True Wireless bezvadu austiņas būs aprīkotas ar 10 mm draiveriem, kas sniegs augstas kvalitātes skanējumu. Lai saglabātu savu videospēļu cienītāju klientu interesi, to aizture būs tikai 60ms, nodrišinot iespēja bezvadu režīmā skaņu dzirdēt gandrīz uzreiz. Tāpat jaunais modelis ir saņēmis Google Fast Pair un Bluetooth 5.2 atbalstu, kas nodrošinās ļoti ērtu savienošanos ar Android ierīcēm. Līdzīgi kā Apple AirPods bezvadu austiņām, tās izņemot no kastītes un ieliekot ausīs, notiks automātiska savienošanās ar atbilstošo ierīci.

    Reklāma

    Vēl viens no lielākajiem uzlabojumiem, salīdzinot ar citiem konkurentiem, būs tas, ka austiņu kārbiņa noteiktā režīmā būs spējīga nodrošināt pat papildu 26 stundu uzlādi. Tas gan būs tikai tad, kad netiks izmantota aktīvā trokšņu slāpēšana. Šādā gadījumā pašas Razer Hammerhead bezvadu austiņas būs spējīgas darboties 6,5 stundas un četras reizes uzlādēties. Ar aktīvo trokšņu slāpēšanu to darbības laiks samazināsies jau līdz 4,5 stundām, kas ir līdzīgi kā konkurentiem. Tāpat lietotājiem būs iespējams kontrolēt dažādus uzstādījumus speciālajā lietotnē, kā arī varēs mainīt krāsu gammu Razer simbolā, kas iebūvēts austiņās.

    Pagaidām gan Eiropas mājaslapā neizdevās atrast tieši šo austiņu modeli, jo ir pieejama pirmā 2019. gada versija, līdz ar to vēl nav zināma precīza cena. Anglijas tirgū tās maksās 129,99 mārciņas, pieņemot, ka mūsu tirgum cena attiecīgi varētu būt aptuveni 150 eiro robežās.

    AvotsKitGuru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma