Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izlaiž Hammerhead bezvadu austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Razer turpina attīstīt savu produktu klāstu, to papildinot ar uzlabotajām Razer Hammerhead True Wireless Pro bezvadu austiņām, kuras tagad saņēmušas aktīvo trokšņu slāpēšanu.

    Razer Hammerhead True Wireless austiņas savu dienasgaismu ieraudzīja pagājušā gada novembrī, taču tagad tās ir papildinātas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu. To nodrošina gan divi mikrofoni, kuri vērsti uz auss iekšu, gan divi, kuri vērsti uz āru, sniedzot klausītājam maksimāli iespējamo traucējošo trokšņu slāpēšanu. Tās ir saņēmušas THX Certification audio kvalitātes atzinumu, kas nozīmē, ka austiņas spēj atskaņot ļoti tīru balss skanējumu un pietiekami spēcīgus basus.

    Reklāma

    Avots: Razor

    Razer Hammerhead True Wireless Pro darbojas no 20 Hz līdz 20 kHz un tām ir 10 mm skaļruņi. Viena no lietām, kuru ļoti izceļ Razer ir skaņas aizture, lai ar šīm austiņām pievilinātu datorspēļu entuziastus, jo tās nodrošinās 60ms aizturi, ko nodrošinās Bluetooth 5.1 savienojums. Tāpat ir paildzināta austiņu darbība, jo ar vienu uzlādi tās darbosies četras stundas, bet kārbiņa nodrošinās vēl papildus 16 stundu darbību.

    Bezvadu austiņu cena ir 209,99 EUR. Ar speciālās lietotnes palīdzību Android un iOS platformām būs iespējams mainīt dažādus atskaņošanas režīmus, kā arī kontrolēt papildus kontroles, kuras ļauj veikt austiņas.

    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    08.12.2020 12:10

    Ūdensizturība ir vismaz?
    Lai nu kā, gaidam apskatu!

    Kursors.lv
    08.12.2020 22:59
    Reply to  LAN

    Šim produktam ir IPX4 ūdens noturība, tātad izdzīvos, ja apšļakstīsim. Raudzīsim nomedīt uz testu.

    Reklāma