Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer piedāvās Bluetooth austiņas ar niecīgu skaņas aizturi spēļu režīmā

    Jaunākie raksti

    Razer nav spējis atturēties no vēlmes iesaistīties cīņā par bezvadu austiņu pircēju maciņu saturu, bet Razer ieguldījis izdomu, lai bezvadu austiņas būtu iekārojamas. Protams, Razer liek lielas cerības uz spēlīšu dzenātājiem, piedāvājot bezvadu austiņas ar niecīgu skaņas aizturi.

    Reklāma

    Razer Hammerhead True Wireless izmanto Bluetooth 5.0 savienojumu, bet Razer uzsver, ka austiņu Bluetooth tehnoloģija pielāgota tā, lai tās darbotos ar minimālu aizturi, kad lietotājs aktivizēs spēļu režīmu. Razer sola aptuveni 60 ms aizturi, kas nav gluži bez aiztures, bet parasti Bluetooth austiņu aizture ir aptuveni 200 ms līdz pat 400 ms.

    Razer Hammerhead True Wireless darbojas no 20 Hz līdz 20 kHz, tām ir 13 mm skaļrunīši, kā arī Razer sola ideālu Bluetooth savienojuma nodrošināšanu ar viedierīcēm. Ar vienu uzlādi Hammerhead True Wireless austiņas strādās līdz trīs stundām, kas ir visai maz. Ar līdzi doto uzlādes kastīti varēsi Hammerhead True Wireless austiņas uzlādē vēl vairākas reizes, kopā iegūstot līdz 15 stundu skanējumu.

    Avotsrazer
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma