Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Fast Pair parādīs plašāku informāciju par savienoto Bluetooth ierīci

    Jaunākie raksti

    Vēl 2017. gada nogalē Google izlaida Android Fast Pair, kas būtiski uzlaboja Android viedierīču sadarbību ar Bluetooth aksesuāriem. Šis bija ilgi gaidīts uzlabojums, ko Apple ieviesa jau aptuveni trīs gadus atpakaļ, lai uzlabotu savienojuma ātrumu ar AirPods austiņām. Bluetooth Fast Pair pieejams viedierīcēm ar Android 6.0 Marshmallow vai jaunāku operētājsistēmu, kā arī nepieciešama vismaz Google Play Services 11.7 versija. Nekas cits lietotājam nav jādara, lai izmantotu Fast Pair ātrā savienojuma iespējas.

    Google sagatavojusi uzlabojumus Fast Pair informācijas sniegšanā par savienotajiem aksesuāriem, jo šobrīd Bluetooth ierīcēm ir ne tikai viens, bet pat trīs akumulatori. Piemēram, daudzas tā dēvētās true-wireless austiņas ir aprīkotas ar akumulatoru katrā ausī un arī uzlādes kastītē ir akumulators.

    Reklāma

    Fast Pair iespēju klāsts tiks papildināts ar austiņu un citu aksesuāru atrašanas palīgu, kā arī būs iespēja iegūt ražotāja programmatūru, ja ražotājs būs tādu izstrādājis.

    Jaunās Fast Pair informācijas iespējas būs pieejamas līdz ar Android Q operētājsistēmas atnākšanu šī gada rudenī. Jāņem gan vērā, ka Bluetooth aksesuāra ražotājam būs jāatbalsta pilnīgāka informācijas sniegšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma