Web Analytics
More
    Reklāma

    Krāpnieku dēļ “Twitter” atkal iepauzē profilu verifikāciju

    Jaunākie raksti

    “Twitter” pavasarī pēc dažu gadu pārtraukuma bija atsācis profilu verifikāciju, taču nu atkal pārtraucis. Šoreiz tas noticis vairāku viltus kontu dēļ, kuri nekorekti pārbaudīti un kļūdas dēļ saņēmuši zilo verificēta profila nozīmīti. Šī gadījuma dēļ, kurā acīmredzot iesaistīts vesels botu tīkls, “Twitter” nolēmis piestrādāt pie pieteikšanās, pārskatīšanas un kontu pārbaudes procesa.

    Uzņēmums ziņo – ja nesen tavs konts apstiprināts, pastāv iespēja vēl tuvākajā laikā saņemt šo zilo nozīmīti. Taču jauni pieteikumi pašreiz netiek izskatīti un apstiprināti, iespējams, tuvāko nedēļu laikā tas mainīsies. Vienlaikus “Twitter” gan vēl nav informējis, vai veiks kādas izmaiņas kritērijos, kuri kontu īpašnieki var pieteikties profila verifikācijai.

    Reklāma

    Šī nebūt nav pirmā reize, kad “Twitter” apturējis profilu verifikācijas procesu. Pēc tam, kad uzņēmums saskārās ar pretestību 2017. gadā, verifikācijas iespēja tika liegta līdz pat šim gadam. Pēc tam, kad to pavasarī atjaunoja, nedēļu vēlāk nācās atkal iepauzēt pārāk lielā pieprasījuma dēļ.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.08.2021 11:00

    Reģistrācija ar Twitter kontu Delfos vienalga nedarbojas.

    Reklāma