Web Analytics
More
    Reklāma

    Šajā nedēļas nogalē norisināsies BIOGAMING SUMMER OPEN 2021

    Jaunākie raksti

    Piektdien 13. augustā sāksies izslēgšanas spēles BIOGAMING CS:GO SUMMER OPEN 2021 ietvaros, kur ceturtdaļfināla, pusfināla un fināla tiešraide būs vērojama Best4Sport TV un Best4Sport TV 2HD kanālos.

    BIOGAMING.ORG organizē vasaras Counter-Strike: Global Offensive turnīru Latvijā, kurš tiks translēts televīzijā Best4Sport TV un Best4Sport 2HD kanālā. Spēles būs iespējams vērot arī BIOGAMING Twitch kanālā.

    Reklāma

    Turnīra balvu fonds ir 800 € un galvenais turnīra sponsors Garmin nodrošina 5 Garmin Instinct – Esports Edition viedpulksteņus turnīra uzvarētājiem.

    Turnīrā piedalās spēcīgas komandas no Eiropas – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Zveidrijas un citām valstīm.

    Pavasarī norisinājās turnīrs BIOGAMING CS:GO SPRING OPEN 2021, kura ietvaros piedalījās 32 komandas no visas Eiropas, lai cīnītos par balvu fondu 1000 € apmērā, uzvaru izcīnīja Krievijas pārstāvji Fantastic Seven.

    Mūsdienās datorspēļu un esporta industrija paliek ar vien lielāka un populārāka, taču daudz mazāka uzmanība tiek pievērsta cilvēka labklājībai un veselībai.

    BIOGAMING mērķis ir esportu pēc iespējas vairāk pielīdzināt tradicionālajam sportam. Mēs uzskatām un ticam, ka ar dažādu jomu speciālistu, izglītības iestāžu un plašākas sabiedrības iesaisti un atbalstu to ir iespējams izdarīt!

    Mēs sniedzam gan teorētisku, gan praktisku atbalstu esporta atlētiem, ikdienas geimeriem un viņu ģimenēm, lai veicinātu sabalansētu, pārdomātu un veselīgu spēlēšanas pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma