Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Counter-Strike spēle varētu būt pieejama jau mēneša laikā

    Jaunākie raksti

    Counter-Strike: Global Offensive ir 2012. gadā izlaista vairāku spēlētāju taktiskā pirmās personas šāvēja spēle, ko izstrādāja Valve un Hidden Path Entertainment. Tā ir ceturtā spēle Counter-Strike sērijā. Tā vien izskatās, ka Counter-Strike sērijās pavisam drīz būs arī piektā spēle.

    Jaunākā informācija norāda, ka vairāki profesionāli Counter-Strike spēlētāji jau esot pamēģinājuši jaunās Counter-Strike spēles versiju nelielā, slēgtā pasākumā, kas norisinājies Sietlā.

    Reklāma

    Valve plānojot Counter-Strike piedāvāt plašākam lietotāju klāstam jau līdz 1. aprīlim. Pagaidām vēl esot jāpabeidz darbs pie Counter-Strike jaunās spēles pieslīpēšanas, lai piedāvātu Counter-Strike faniem labāko pieredzi. Jaunā Counter-Strike spēle izmantos Source 2 dzini, kas uzlabos spēles vizuālās iespējas. Tiek arī runāts, ka Counter-Strike spēlei vajadzētu būt vienlīdz zemai kopējai aizturei, gluži kā Valorant.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Joe
    07.03.2023 11:25

    Ēē, vai tur nebūs vatņiki teroristu grupējumā un pret terorisma vienībā Ukrainas atbalstītāji? Tad es gan noteikti uzspēlētu?

    Pēča
    07.03.2023 12:59

    Gan jau būs negāciju jūra pirmos mēnešus, jo visi raudas, ka nav tie paši stati pie kā pieraduši pēdejos 10.. hell 20 gadus(kopš 1.6) kapājot neskaitamas tūkstošu stundas. Un ka daļa ir sūū.. tad valve padosies šiem pro geimeru/stīmeru spiedienam kas nomelnos, taisnot anti reklamu… Un ”upgreidos” jauno dzini tā lai ir vismaz tuvu visi stati kā bija un beigās tāds cs:go reskins vien būs…. Gluži ka tas bija 1.6 un CZ un Source, laikos, ka retais tikai pārgāja uz šīm daļām, tapec ka spēles mehānika jutās daudz savādaka(tolaik reālaka, ne tik klučaina) visi kaislīgi no.irsa turpinot spelet 1.6. Tikai ar ‘GO’ parādīšanos šī scēna mainījās, jo, ‘go’ bija jaunā source dziņa vizuālais, bet vecā, klučainā 1.6 spēles mehānika pie kā visi pro gemerīši pieraduši. Bet tajos laikos vēl nebija tik publisku toksisku strīmeru un ja bija kāds heits tas bija vairāk lokāls, tagad atliek tik pārdesmit popularajiem strīmeriem publiski pačīkstēt jo ‘viņiem’ nepatīk, tapēk ka spēles mehanika jamācas no jauna(un to negrib vienkārši darīt) un izstrādatājs uzklausa mainot visu pēc viņu prāta…. Žēl bet tāds ir arī visu populāro battle royale liktenis jau entos gadus, ka spēle netiek normāli virzīta uz priekšu un updeitota, bet spēle tiek piegludināta pēc… Read more »

    Guntars K
    07.03.2023 20:32
    Reply to  Pēča

    Nu tu gan nolēji apsolūtu BS.
    CS:S bija labākais, kas notika ar spēli pēc 1.6. Tas, ka vecais ir cita mehānika, tas skaidrs, bet ar Source spēle kļuva daudz dzīvāka, ko es neteiktu par GO. Pēdējā daļa ir neprašu rokās nolaists podā viss gadiem konfigurētais. Ja Source varētu teikt bija spēles apgreids, tad GO pat nevar nosaukt par CS. Es labu laiku GO nospēlēju un izmetu.
    Redzēs, kāda būs nākošā daļa, bet ja iedzīs vēl lielākā PUBG veidīgā multenē kā ir GO, tad CS ēra beidzās kā reiz ar Source.

    Last edited 1 year ago by Guntars K
    Pēča
    08.03.2023 14:16
    Reply to  Guntars K

    Es arī esmu viens no tiem(source piekritējs) Bet globāli iznākšanas gados condition zero un source tautā skaitījās s***. Un visi īstie cs’eri kapāja 1.6!!!! ;) 2012 gada ar Go tas mainījās jo kā jau mineju šai daļai integrēja 1.6 spēles klučaino mehaniku pie kā visi pro geimeri pieraduši un source dziņa vizuālo ko var no tā izspiest, tā 10 gadus kontru kapā GO!

    Nevis vairs 1.6 vai source(jo source ir pilnīgi savādaka kustības mehānika)…. Ko pro geimerīši neieredz, heitojot.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    ezgg
    08.03.2023 15:40
    Reply to  Pēča

    CSGO šobrīd lieto vairāk kā jebkad agrāk. Peak un concurrent. Pro scēna brīnumainā kārtā iet tikai uz augšu. Un skin market darbojas kā nevienai citai spēlei un cilvēki kā traki investē, jo cenas iet tikai uz augšu un tas ir ez profit.

    Otrs, ar šo apdeitu viņi grib vienkārši uzlabot modernizēt tehnisko daļu – dzinēju, lai ir mazāk klapatu. Kā jau zināms, tad source dzinis ir unikāls un novecojis.

    Trešais, ir gana interesanti ik pārdienas ieslēgt CS ar čomiem, šeit tomēr ir tas azarts kā jebkurā citā sporta veidā/spēlē, te pat ir vairāk faktoru, kā piemēram futbolā, kur ir viena bumba un 2 vārti….. :D Tāpēc jau CS ir kokaina uztaisīta – lai visi spētu ar savu talantu un prasmēm būt labāki par citiem – nevis visādi “ārējie faktori”, kā piemēram random lidojoši objekti (mucas utt). Ne bez iemesla šajā spēlē lodes lido no characters galvām.

    Un nē Valve nav tik stulbs, lai uzmestu mīksto milzīgajam skinu tirgum un sāktu visu no jauna. Pēča, mazliet izglītojies youtube, bļauj kā tāds ierindas delfists citādi.

    Kristus
    07.03.2023 21:02

    Ko darīt ar skiniem? Pārdot kamēr vēl var?

    Pēča
    08.03.2023 14:24
    Reply to  Kristus

    Identiski to pašu ko jebkurai spelei kad mainās daļas! Noslaucīsi asaras un sāksi visu no jauna! Ja esi tik tupš, ka tērē īstu naudu nereālām e-lietiņām(bezjēdzīgiem skiniem utml) kas ir kā mest naudu zemē, vai podā to noskalojot…..

    Last edited 1 year ago by Pēča
    ezgg
    08.03.2023 15:40
    Reply to  Pēča

    Pēča kamon :D CS skinu tirgus ir labāks investment kā tavi šitkoini.

    Guntars K
    08.03.2023 17:19
    Reply to  ezgg

    Un kas no tā, nav jau visiem jābūt stulbiem. Skat iPhonam arī dzeltenu ādiņu uzlika. Noteikti visi goldbuzeri skries pirkt zelta imitāciju, jo tas taču ir “kurta”, tikai viņiem vieniem zināmā sabiedrības levelī. Tas, ka pasaule ierēc, kuru tas krata, vai ne? Galvenais ka ir iegādāts Dragon skin, kuram vispār nav nekāda materiāla seguma. :D

    Kuilis
    08.03.2023 22:55
    Reply to  Guntars K

    Tev vnk nav naudas!

    Krotow
    09.03.2023 13:07
    Reply to  Kuilis

    Un tev ir? Parādi.

    ezgg
    09.03.2023 10:37
    Reply to  Guntars K

    Jū, viss skinu markets būtībā darbojas uz haipa. Nebūtu haips, tas 500 000 vērtais skins kļūtu par apaļu 0.

    Lolwart
    07.03.2023 21:10

    Kārtējā Kursora pērle. Tā ir vienkārša GO pārvešana uz Source2, nevis jAUna Cs vERsija. Attiecīgi ar skinu tirdzniecību var neiespringt.

    Chitaks
    07.03.2023 23:29

    Kādu laiku būs interesanti līdz sadirsīs ar chītiem

    Reklāma