Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījusies iespēja pieteikties testēt videospēli Age of Empires IV

    Jaunākie raksti

    Jaunākā stratēģijas spēles Age of Empires IV videospēles versija iznāks šī gada 28. oktobrī, taču sākot no 5. augusta ir iespējams pieteikties testēt spēles Beta versiju.

    No pagājušās nedēļas, 5. augusta, interesentiem ir iespējams kļūt par daļu no ikoniskās spēles testētāju komandas, lai ziņotu par dažādām spēles kļūdam un uzlabojumiem, kuri tiks novērsti līdz oficiālajam iznākšanas brīdīm. Beta versija gan nebūs pieejama pilnā režīmā ar visu pilno spēles sižetu, kartēm, civilizācijām un iespējām, tomēr testētāji varēs pārbaudīt gan daudzspēlētāju režīmu, gan arī cīnīties pret datorizētajiem algoritmiem.

    Reklāma

    Lai pieteiktos par testētētāju, vajag reģistrēties īpašajā programmā Age of Empires oficiālajā mājaslapā. Tāpat būs nepieciešams noteiktas komplektācijas dators, tomēr izskatās nekas pārāk jaudīgs un ārkārtējs:

    • vismaz 4. paaudzes Intel Core i5 procesors;
    • 8GB operatīvā atmiņā;
    • Nvidia GTX 760 vai AMD Radeon R7 260X grafiskā karte.

    Age of Empires IV būs pieejama gan datora versijā, gan īpaši Xbox spēļu konsolēm, un to būs iespējams iegūt Steam, Microsoft Store un Xbox Game Pass servisos. Jāpiezīmē, ka kopš oriģinālās Age of Empires III versijas, būs pagājuši jau 16 gadi, tā kā būs interesanti redzēt, ko jaunu spēs piedāvāt spēles izdevēji Xbox Game Studios.

    AvotsKitGuru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    09.08.2021 23:26

    nez, vai slavenais “givemenuke” super-zaldāts arī būs iestrādāts? :)

    Tasesmues
    10.08.2021 02:12

    Atsūtīja uzaicinājumu uz beta. Jāievērtē

    Reklāma