Web Analytics
More
    Reklāma

    Bang & Olufsen izlaiž savas pirmās bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanu par “nieka” 399 EUR

    Jaunākie raksti

    Dāņu audio uzņēmums Bang & Olufsen izlaidis savas pirmās bezvadu austiņas, kurās ir iebūvēta aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC), un kā jau pienākas šim premium brendam, tās maksās atbilstošu summu.

    Līdz šim Bang & Olufsen vairāk koncentrējies tieši uz over-ear tipa austiņu piedāvājumu, tāpēc maza izmēra bezvada austiņu klāsts nav pārāk liels. Taču tagad to papildinās Beoplay EQ modelis, kura galvenā funkcijā būs aktīvā trokšņu slāpēšana. Skaņu austiņām nodrošinās 6,88 mm lieli elektrodinamiskie draiveri, kā arī trīs mikrofoni katrā austiņā, kas spēs gan uztvert ārējos trokšņus, gan sadzirdēt lietotāja runāšanu. Savienojumam tiks izmantots Bluetooth 5.2, un Beoplay EQ arī saņēmis IP54 aizsardzības novērtējumu pret ūdeni un putekļiem. To darbības laiks ar vienu uzlādi būs 6,5 stundas, un tas ir ar ieslēgtu ANC, kas ir visai labs rezultāts, ja salīdzina ar tām pašām AirPods Pro, kur laiks šādā režīmā ir aptuveni 5 stundas.

    Reklāma

    Avots: Bang & Olufsen

    Kā jau ierasti, ar uzlādes kārbiņu būs iespējams iegūt vēl papildu 20 stundas. Viena lieta, ar ko šīs austiņas varēs izcelties, ir alumīnija kārbiņa, ko parasti šajā segmentā neredzam, jo visi aprobežas ar plastmasas kārbiņām. To būs iespējams uzlādēt gan ar USB-C tipa lādētāju, gan ar bezvadu lādētāju. Šī kārbiņa un zīmola vārds noteikti nosaka arī augsto cenu, kas Eiropā ir 399 EUR, un austiņas būs pieejamas divās krāsās – melna un smilšu. Cena ir visai augsta, ja salīdzinām ar konkurentiem. Beoplay EQ mūsu tirgū būs pieejams sākot ar 19. augustu, bet pasaules pirmizrādi tās piedzīvoja jau 29. jūlijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma