Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes” drīzumā varētu prezentēt elektriskas G-klases konceptu

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo Vācijas mediji, “Mercedes” gaidāmajā Minhenes autoizstādē demonstrēs, kā autoražotājs iecerējis elektrificēt G-klasi, to pievienojot savam augošajam elektroauto piedāvājumam. Tiek vēstīts, ka “Mercedes” plāno prezentēt konceptu ar nosaukumu “EQG”, kas būs gana tuvu ražošanas versijai.

    Lai arī plašāku detaļu par šo modeli īsti nav, tiek uzskatīts, ka vismaz daļa detaļu un arī vizuālā noformējuma būs ļoti līdzīgas vai pat faktiski identiskas parastajai G-klasei. Tiek norādīts, ka auto nezaudēs sev raksturīgās spējas bezceļu apstākļos arī pēc pārejas uz elektrību.

    Reklāma

    Mašīnas jaudu, visticamāk, nodrošinās divi elektriskie motori, katram no tiem atrodoties uz savas ass, kopā nodrošinot apmēram 500 zirgspēku jaudu. Ņemot vērā, ko “Mercedes” prezentējuši līdz šim, varam sagaidīt, ka baterijas ietilpība pārsniegs 100kW, ar vienu uzlādi ļaujot nobraukt ap 500 kilometriem. “Mercedes” pagaidām atteicies komentēt izskanējušās runas un ražotājs arī nav precizējis, ko tad tas gatavojas demonstrēt Minhenē. Tiesa, runas par elektrisku G-klasi aizsākās jau pirms pāris gadiem, toreiz ražotājam norādot, ka šāds modelis tiešām ietilpst plānos, taču līdz tā ražošanai ir vairāki gadi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma