Web Analytics
More
    Reklāma

    Tims Kuks paziņojis par atbalstu Rietumeiropai plūdu seku likvidēšanā

    Jaunākie raksti

    Sestdien savā Twitter profilā Apple vadītājs Tims Kuks paziņojis par to, ka uzņēmums sniegs finansiālu atbalstu plūdu skartajai Eiropai.

    Iepriekšējā nedēļā negaidīti plūdi pāršalca Vāciju, Beļģiju un Nīderlandi, kuros dzīvību zaudējuši jau vairāk nekā 100 cilvēku, bet pazuduši varētu būt pat aptuveni 1300 cilvēku. Neskaitot 20 000, kuriem ir ierobežota piekļuve elektrībai un tīram dzeramajam ūdenim. Šis ir bijis liels pārsteigums un šoks visai Eiropai, uz ko reaģējis arī viens no lielāko uzņēmumu vadītājiem pasaulē. Precīza naudas summa un skaidrs atbalsta formāts pagaidām nav zināms, bet gan jau Kuks turēsies pie dotā vārda pēc šāda publiska paziņojuma.

    Reklāma

    Ja kādam ir interese un šajā situācijā vēlas noķert nedaudz veselīgas devas humora, tad iesaku palasīt komentāru sadaļu šim Twitter ierakstam. Taču atpakaļ pie nopietnā un cēlā žesta, tad tā nav pirmā reize, kad Kuks pauž publisku ziņu par finansiālo atbalstu. Jau 2020. gadā Apple sniedza savu palīdzību, lai apkarotu COVID-19 pandēmiju, bet tagad uzņēmums paziņojis, ka jau ir investējis 1 miljardu USD, lai Kalifornijā nodrošinātu pieejamus mājokļus štata iedzīvotājiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma