Web Analytics
More
    Reklāma

    NFT tirgū ar īpaši ekskluzīvu kolekciju plāno ienākt “Dolce & Gabbana”

    Jaunākie raksti

    Ja domā, ka trakums par un ap NFT (non-fungible tokens jeb neaizstājami digitālie aktīvi) rimies, tā nebūt nav, jo spēlē grasās iesaistīties lielākie modes grandi. Viens no tiem – itāļu modes un luksusa zīmols “Dolce & Gabbana” paziņojis, ka sadarbībā ar digitālo tirgu “UNXD” uzsāk darbu pie īpaši ekskluzīvas NFT kolekcijas. Domājams, ka cenas ziņā šos NFT varēs iegādāties tikai izredzētie.

    Zināms, ka modes zīmola debijas NFT kolekcija tiks nosaukta par “Collezione Genesi” jeb “Genesis Collection”. “Dolce & Gabbana” darinājumi dienas gaismu ieraudzīs pavisam drīz, jo jau augusta beigās Venēcijā plānotas pirmās izstādes. Kā jau tam pienākas, šī NFT kolekcija tiks fokusēta uz dziļi iesakņotām Venēcijas mākslas tradīcijām. Pēc tam, kad darbi būs atrādīti izstādēs, tos izsolīs digitālajā tirgū “UNXD”.

    Reklāma

    Zīmīgi, ka “Dolce & Gabbana” nebūt nav vienīgais augstās modes zīmols, kas cer paspīdēt NFT tirgū. Līdzīgi plāni ir arī, piemēram, “Gucci”, kas savu veikumu, iespējams, parādīs Parīzes modes nedēļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mmgdf
    17.07.2021 17:02

    pasaule ir slima

    Krotow
    17.07.2021 21:23

    Vecie metri apmiruši, jaunajiem vairs nav ideju, kā savus garadarbus pardarīt arī reāli nēsājamus. Nāksies apmodēt NFT un kripto. Nez kāds šoruden būs augstās modes paraugs mana datora pelei.

    Last edited 2 years ago by Krotow
    19.07.2021 08:28

    ahh, modes nams D&G — «Dorogo i Glupo».

    Reklāma