Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft saviem darbiniekiem izsniedz 1500 USD pandēmijas bonusu

    Jaunākie raksti

    Pateicībā par smago un grūto laiku koronavīrusa pandēmijas laikā jau no 2020. gada sākuma, Microsoft lielai daļai savu darbinieku sniegs materiālu bonusu 1500 USD apmērā.

    Šo patīkamo ziņu izziņojusi galvenā persona par cillvēku vadību Microsoft – Katlīna Hogana (Kathleen Hogan), norādot uz to, ka bonusu saņems gan darbinieki ASV, gan visā pasaulē. Tiesa, vienreizējo maksājumu saņems tie darbinieki, kuri atrodas zem augstākā līmeņa vadības, tāpat arī darbiniekam būs bijušam jāsāk strādāt Microsoft vismaz līdz 2021. gada 31. martam. Bonusu saņems gan pilna laika, gan nepilna laika darbinieki. Tomēr 1500 USD nepienāksies Microsoft īpašumā esošajiem uzņēmumiem LinkedIn, GitHub un ZeniMax.

    Reklāma

    Ja dati nemelo, tad tieši Microsoft šobrīd ir 175 508 darbinieku, un aptuvenā kopējā bonusa summa ir 200 miljoni USD. Tas pielīdzināms uzņēmuma divu dienu peļņai, tā kā kopumā nekas traks, ja skatāmies no Microsoft iespējām. Līdz šim tehnoloģiju kompānija ir ziedojusi arī 98 miljonus USD bezpeļņas organizācijām Vašingtonas štatā, lai cīnītos ar koronavīrusa pandēmiju. Līdzīgus bonusus līdz šim jau izmaksājuši arī citi zināmi nozares uzņēmumi, kā Facebook (1000 USD) un Amazon (300 USD).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    10.07.2021 12:21

    Es strādāju dhl, apkalpojam Sainsbury’s. Gan Sainsbury’s gan dhl ir izmaksājuši covid bonusus. Tā kā ne tikai tehnoloģiju giganti kompensē.
    Un amazon summa ir smieklīga. Mums kolēģiem varētu būt līdzīga kopējā summa kā Microsoft un tauta runā, ka būs vēl 300€ no dhl.

    Reklāma