Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dodge” 2024. gadā prezentēs pasaulē pirmo “elektrisko muskuļauto”

    Jaunākie raksti

    “Dodge” izmantojis iespēju, lai paziņotu, ka 2024. gadā autoražotājs piedāvās pasaulē pirmo “elektrisko muskuļauto”. Pie viena “Dodge” iepazīstināja arī ar savu jauno saukli “Tear Up the Streets … Not the Planet”, ko varam tulkot kā saplosi ielas nevis planētu. “Dodge” līdz šim bijis pazīstams arī saviem muskuļauto, kas aprīkoti ar liela tilpuma benzīna motoriem.

    Autoražotājs sola, ka ļoti jaudīgais auto ražošanā nonāks 2024. gadā. Prezentācijas laikā tika demonstrēti vairāki aptumšoti attēli, kuros, visticamāk, novērojams ieskats gaidāmajā auto. Mašīnas dizaineri acīmredzami smēlušies iedvesmu klasiskajos “Charger” modeļos un priekšā, iespējams, tiks izmantota LED gaismu josla visā auto platumā. Tāpat nav aizmirsts arī par klasiskām muskuļauto niansēm, piemēram, lielām un platām riepām, kuras, visticamāk, būs iespējams nosvilināt. Cik draudzīgi dabai!

    Auto tiks konstruēts uz “STLA Large” platformas, kas ir viena no četrām elektroauto paredzētajām platformā “Stellantis” koncernā. Tiek solīts, ka līdz 100km/h auto varētu paātrināties apmēram 2 sekundēs, bet ar vienu uzlādi būtu gana 800 kilometriem. “Stellantis” pārstāvji devuši mājienus, ka jauda varētu tuvoties 900 zirgspēkiem, izmantojot divus elektriskos motorus. “Dodge” pārstāvji iepriekš izteicās, ka autoražotājs neplāno pāriet uz elektrību, pagaidām turpinot piedāvāt vecos labos muskuļauto ar benzīna dzinēju. Acīmredzot vadība ir pārdomājusi… Pagaidām plašākas informācijas par gaidāmo elektrisko “Dodge” vēl nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma