Web Analytics
More
    Reklāma

    Western Digital tīkla diskiem atklāta vēl viena ievainojamība

    Jaunākie raksti

    Sāk izskatīties, ka neviens tīkla disks un NAS ierīce vairs nav pasargāta no dažādiem un biežiem uzbrukumiem. Tikko jau ziņojām, ka Western Digital My Book Live un My Book Live Duo varot attālināti izdzēst, bet nu jaunākā informācija norāda uz drošības problēmām ar My Cloud OS3 diskiem, piemēram, WD EX2 Ultra.

    Western Digital šobrīd vairākiem saviem tīkla diskiem jau piedāvā My Cloud OS5 atjauninājumu, bet vismaz tāds pats skaits ar vecākiem tīkla disku modeļiem pamesti pie My Cloud OS3 un Western Digital nemaz negrasās tos atjaunināt.

    Reklāma

    Iepriekš jau bija zināms, ka Western Digital ir problēmas ar tīkla disku drošību. Visai lielās nepatikšanās iekūlās arī QNAP.

    Ko darīt, ja tavam Western Digital tīkla diskam nav pieejams My Cloud OS5? Nāksies pirkt jaunu tīkla disku, bet diez vai nākamais arī būs no Western Digital. Arī man šobrīd mājās darbojas Western Digital ar My Cloud OS3 bez iespējas to atjaunot līdz My Cloud OS5. Ko darīt, nezinu. Doties pie Synology?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.07.2021 11:46

    TrueNAS?

    KKTK
    06.07.2021 15:56

    Nopirkt kasti ar daudzām disku vietām kur ir vieta arī padzesēt tos un uzmest parastu Linuxu. Tad tālāk jau saraidot kā vēlies un sašārēt.

    Last edited 2 years ago by KKTK
    Reklāma