Web Analytics
More
    Reklāma

    Zens radījis abpusējo bezvadu lādētāju, ļaujot reizē uzlādēt iPhone un AirPods

    Jaunākie raksti

    Kopš Apple jaunāko iPhone 12 modeli aprīkoja ar magnētisku lādētāja vietu tā aizmugurē, ir radies arī jauns aksesuāru piedāvājums. Kā viens no jaunumiem ir Zens radītais abpusējais bezvadu lādētājs, kas reizē spēj uzlādēt gan iPhone, gan citas ierīces.

    Šis pārnēsājamais lādētājs ir aprīkots ar divām uzlādes spolēm, kas tādējādi ļauj reizē lādēt divas ierīces. Zens Magnetic Dual Powerbank gan ir daži tehnoloģiskie ierobežojumi, jo lai izmantotu MagSafe tehnoloģiju, to būs iespējams pievienot tikai no vienas puses, attiecīgi otru pusi atstājot kā Qi saderības bezvadu lādētāju. Tas nozīmē, ka lādēšanas brīdī telefonu nemaz nevarēs izmantot, jo tas atradīsies ar ekrānu uz leju, bet otrā pusē lādēsies, piemēram, AirPods austiņas.

    Reklāma

    Avots: Zens

    Zens akumulatora ietilpība ir 4000 mAh, bet ja salīdzina ar līdzīgu konkurentu Anker PowerCore Magnetic, tad tā ietilpība ir 5000 mAh, tomēr tas uzlādi spēj veikt tikai no vienas puses. Zens ir piedomājis pie lietošanas ērtuma tad, ja lietotājs vēlēsies uzlādēt tikai iPhone viedtālruni, jo baterija ir aprīkota ar speciālu atbalsta kājiņu, kas ļauj telefonu novietot un lietot vertikālā stāvoklī. Šī akumulatora cena ir 70 EUR, kas ir pietiekami augsta, pieņemot to, ka lietojot to pilnā apmērā ir ierobežota iPhone lietošana. Joprojām tiek gaidīts līdzīgs lādētājs no paša Apple, papildinot savu Smart Battery Case līniju – telefonu vāciņus, kuros iebūvētas papildu baterijas.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma