Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai bezvadu uzlāde tiks ierobežota pie 50 W?

    Jaunākie raksti

    Viedierīču bezvadu uzlāde kļuvusi gadu gaitā arvien ātrāka. Bezvadu uzlāde sākās no 5 W, bet nu jau daži ražotāji demonstrē 120 W bezvadu uzlādi, lai arī tā vēl nav pieejama pircējiem. Cik tālu šāda bezvadu uzlādes sacensība var iet?

    Izskatās, ka te pirmie kāju piecirtīs ķīnieši, jo tiek runāts, ka vismaz Ķīnā bezvadu uzlāde varētu tikt ierobežota pie 50 W, kas jau arī ir pamatīga jauda, ko ne visi ražotāji spēj piedāvāt ar vada uzlādi. Pagaidām izskatās, ka Ķīnā aizliegs pārdot bezvadu uzlādes ierīces, kas spēj nodrošināt vairāk nekā 50 W jaudu.

    Reklāma

    Kā jau zināms, Ķīnas tirgus piedāvājums nereti atšķiras no tā, kas pieejams Eiropā un citviet pasaulē, tāpēc jaudīgie lādētāji pie mums varētu būt pieejami, bet vai mums tos vajag… Tiek norādīts, ka Ķīna ir norūpējusies par to, vai jaudīgie bezvadu lādētāji neietekmēs apkārtējās ierīces, kas paļaujas uz dažādiem radiosignāliem.

    Nezinu, kā ir šobrīd, bet vismaz OnePlus 8 Pro laikos jau 30 W bezvadu lādētājam bija iekšā neliels ventilators uzlādes ierīces un viedtālruņa dzesēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zigdevs
    16.06.2021 12:27

    Cilvēkam, kas nav tehniski izglītots, rodas jautājums: kāpēc tā būtu jāierobežo pie 50W?

    Last edited 2 years ago by Zigdevs
    Krotow
    17.06.2021 00:52
    Reply to  Zigdevs

    Kādā brīdī lādētājs sāks cept arī tam apkārt stāvošos/sēdošos subjektus.

    Reklāma