Web Analytics
More
    Reklāma

    “Škoda” galvenais dizaineris ieskicē plānus ražotāja gaidāmajiem elektroauto

    Jaunākie raksti

    Čehu autoražotājs “Škoda” tuvāko gadu laikā papildinās savu elektroauto klāstu, klientiem piedāvājot “Enyaq iV Coupe” versiju, kā arī izmēros mazāku modeli, kas, visticamāk, arī būs krosovers. Pirmais “Škoda” pilnībā elektriskais auto “Enyaq” oficiāli tika prezentēts pērn, iemantojot popularitāti klientu vidū, pateicoties atzīstamajiem veiktspējas rādītājiem.

    Autoražotāja galvenais dizaineris Olivers Stefani intervijā medijam Autocar pastāstījis, ka arī jaunajos elektroauto modeļos uzsvars būs uz praktiskumu un vietas daudzumu. Viņš norāda, ka cilvēkiem šīs lietas ir svarīgas, ko ataino “Octavia” un “Superb” pārdošanas rādītāji.

    Arī gaidāmā “Enyaq Coupe” ir kas vairāk par dizaineru un inženieru izdomu augli – mašīna jau piefiksēta testos dabā, bet tai pie klientiem būtu jānonāk nākamgad. Drīz pēc tam klientus vajadzētu sasniegt arī mazākam “Škoda” elektroauto, kas izmēros būs līdzīgs “Volkswagen ID.3”. Ņemot vērā “Škoda” uzsvaru uz vietas daudzumu un praktiskumu, šis modelis varētu būt mazliet izstiepts visos virzienos, tam sniedzot krosoveram raksturīgākas virsbūves līnijas. Tāpat Stefani sola, ka elektriskās “Škoda” mašīnas saņems interesantāku, “emocionālāku” dizainu, turpinot aizsākto ar “Enyaq”.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    16.06.2021 11:53

    Enyaqs ir nepārāk laba paskata un izskatās brūtāli pēc tā kas viņš arī ir – minivens.

    Reklāma