Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung gatavojas atklāt pārveidotu viedpulksteņu operētājsistēmu Wear OS

    Jaunākie raksti

    Parādījusies informācija, ka Samsung gatavojas iepazīstināt tehnoloģiju pasauli ar atjaunotu viedpulksteņu operētājsistēmu Wear OS. Tas notiks tehnoloģiju konferencē Mobile World Congress 2021 (MWC 2021), kas katru gadu tiek organizēta Barselonā un šogad sāksies 28. jūnijā.

    Arī Samsung prezentācija par Wear OS notiks tieši pirmajā konferences dienā. Kaut arī Wear OS ir Google radīta viedpulksteņu operētājsistēma, taču pavisam nesen maija otrajā pusē abi uzņēmumi paziņoja par to, ka Samsung radītā Tizen operētājsistēma tiks savienota ar Wear OS, lai no abām paņemtu labāko un sniegtu jaunu pieredzi lietotājiem. Šī būs pirmā reize, kad tiks parādīts pirmais kopdarbs, kas ieskicēs nākotnes vīzijas.

    Reklāma

    Protams, pagaidām nav zināms, kā izskatīsies atjaunotā Wear OS versija, tomēr ir zināms, ka Samsung lūkojas vēl vairāk integrēt tieši vizuālo noformējumu ar savu radīto ierīču stilu, lai gan programmatūra, gan ierīces saplūstu vienā dizainā. Jaunā sadarbība starp Google un Samsung tiek atzīmēta ar pozitīvu pieredzi, jo līdz šim Wear OS nebija brīvi modificējama, kā tas iespējams ar Android operētājsistēmu. Acīmredzot šis nav bijis pareizais solis, lai radītu labāku lietotāju pieredzi, tāpēc ar interesi tiek gaidīts tas, ko piedāvās Samsung.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma