Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” visā pasaulē meklē vadītājus autonomās braukšanas testu veikšanai

    Jaunākie raksti

    Ja nu gadījumā jums kādreiz ir bijusi milzīga vēlme strādāt “Tesla” labā un testēt “Autopilot”, kā arī “Full Self-Driving” sistēmas, tad, iespējams, veiksme beidzot ir uzsmaidījusi – autoražotājs meklē autovadītājus visā pasaulē, lai veiktu autonomās braukšanas izmēģinājumus.

    Lielākoties vadītāji, kuri iegūst agrīnu pieeju dažādām sistēmām ir paša uzņēmuma darbinieki, kuri veic iekšējos izmēģinājumus. Tagad autoražotājs publicējis vairākus sludinājumus, kuriem piesakoties, autovadītāji var izmēģināt dažādas jaunās funkcijas, palīdzot attīstīt autonomo braukšanu “Tesla” automašīnās.

    Iepriekš “Tesla” līdzīgus projektus veikusi vairākās ASV pilsētās, taču tagad sludinājumi piedāvāti arī tādās pilsētās kā Toronto, Parīze, Milāna un Barselona. Diemžēl, Rīga vismaz pagaidām nebija atrodama.

    Autoražotājam ir nepieciešamība izmēģināt sistēmu visdažādākajās vietās, kur var atšķirties ceļa marķējumi, kā arī ceļa zīmes. Lai “Tesla” spētu sniegt kaut vai kaut ko attāli līdzīgu tam, ko iedomājamies, dzirdot “Full Self-Driving”, autoražotājam būs jāiziet ļoti nopietnas pārbaudes un jāapliecina savu sistēmu efektivitāte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.06.2021 19:35

    Lai viņi sākumā atrod tos, kuri spēj un ir ar mieru Teslas nopirkt.

    Reklāma