Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, ka arī OnePlus strādā pie sava izsekošanas piekariņa

    Jaunākie raksti

    Izsekošanas piekariņu bums ir sācies pēc tam, kad par to piedāvājumu izziņoja Samsung un Apple gada pirmajā pusē. Izskatās, kā nākamais kopētājs un spēlētājs šajā tirgū varētu būt OnePlus.

    Pagaidām gan ir pieejams tikai preču zīmju saraksts, kurā parādās vārds “OnePlusTag”, kas varētu liecināt par šāda izsekošanas piekariņa piedāvāšanu, tomēr nevar precīzi apgalvot, ka tas ir tiešī šāda veida produkts. Pastāv iespēja, ka nākotnes OnePlus ierīces varētu atbalstīt platjoslas tehnoloģiju, kas palīdz noteikt precīzu atrašanās vietu. Nebūs pārsteigums, ja arī OnePlus vismaz mēģinās piedāvāt šo mantu izsekošanas ierīci, lai pievienotos esošajam klubiņam un izmantotu OnePlus ekosistēmas priekšrocības.

    Reklāma

    Iespējams, ka to mēs varētu ieraudzīt šī gada laikā, jo preču zīme reģistrēta 18. maijā, taču kā viens no svaigākajiem jaunumiem no viedtelefonu izstrādātāja ir jauns Nord sērijas OnePlus Nord CE 5G modelis, kas būs salīdzinoši zemas cenas viedtālrunis ar pietiekami jaudīgu specifikāciju, kā arī 5G savienojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma