Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo lētākas Pixel Buds A-Series bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Google atjaunojis savu bezvada austiņu piedāvājumu ar Pixel Buds A-Series modeli, kas iemiesojis labākās Pixel Buds austiņu īpašības, kā arī būs par zemāku cenu nekā priekšgājēji.

    Pirmais Pixel Buds modelis tika izlaists 2017. gada beigās, un līdzīgi kā Apple AirPods un Samsung Galaxy Buds bezvadu austiņas, tās pamatā ir paredzētas, lai ērti un bez aizķeršanās savienotos ar pašu radītajiem viedtālruņiem. Google ir veicis savu austiņu atjaunošanu, piedāvājot nosacīti jaunu A-Series modeli. Tās būs aprīkotas ar 12mm draiveriem, kas nodrošinās dzidru un dabisku skaņu, kā arī piedomāts pie zemāku toņu pastiprināšanas. Dizainiski tās ir līdzīgas iepriekšējās paaudzes Pixel austiņām ar šo īpašo “kājiņu”, kas ieāķējas auss augšējā daļā, kā ir saglabāti mīkstie uzgaļi, lai nodrošinātu labāku skaņas izolāciju.

    Reklāma

    Avots: Google

    Pixel Buds A-Series nav aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu (ANC), bet Google piedāvā savu adaptīvās skaņas tehnoloģiju, kas samazinās apkārtējos trokšņu, lai klausītājs labāk dzirdētu audio materiālu. Tāpat mikrofoni zvanu laikā koncentrēsies uz runātāja balsi un slāpēs trokšņus. Bezvadu austiņas ar vienu uzlādi darbosies līdz piecām stundām, bet ar uzlādes kārbiņu tās būs iespējams lietot līdz pat 24 stundām. Tiks piedāvāti divu krāsu modeļi – balta un olīvzaļa. Šīs bezvadu austiņas ir saņēmušas aizsardzību pret ūdeni un sviedriem. Pats labākais austiņām ir salīdzinoši pieklājīgā cena, kas ir 99 USD vai 99 EUR, atkarībā no tirgus. Pixel Buds A-Series no 17. jūnija būs pieejams ASV un Kanādā, pakāpeniski paplašinot pieejamību.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma