Web Analytics
More
    Reklāma

    Carguru saņem nepilna miljona finansējumu autoparka paplašināšanai

    Jaunākie raksti

    Luminor izsniegusi līzinga finansējumu 950 tūkstošu eiro apmērā autoparka paplašināšanai auto koplietošanas pakalpojuma sniedzējam Carguru. Papildu transportlīdzekļi ļaus uzņēmumam padarīt servisu vēl pieejamāku, kā arī nodrošinās lietotājus ar jauniem mobilitātes risinājumiem un ērtiem, ilgtspējīgiem un ekonomiskiem transportlīdzekļiem.

    Luminor sadarbību ar Carguru, kas ir pirmais auto koplietošanas pakalpojumu sniedzējs Latvijā, uzsāka jau 2017. gadā, kad par saņemto finansējumu 450 tūkstošu eiro apmērā tika iegādātas pirmās 30 koplietošanas automašīnas. Savukārt šogad Carguru autoparks tiks papildināts vēl ar 46 hibrīda automašīnām, kas veicinās ekonomiskāku un dabai draudzīgāku pārvietošanos galvaspilsētā un ārpus tās robežām.

    Reklāma

    “Pieaugot koplietošanas auto popularitātei un sekojot līdzi šīs jomas attīstībai, jau vairākus gadus atbalstām Carguru, kas Latvijā piedāvā modernus pārvietošanās risinājumus ikdienas gaitām. Piešķirtais finansējums ir ļāvis Carguru nodrošināt iespēju iedzīvotājiem izmantot ilgtspējīgas auto nomas iespējas – hibrīdauto un elektroauto, kas samazina nelabvēlīgo ietekmi uz apkārtējo vidi un ļauj ietaupīt iedzīvotāju laiku un līdzekļus, nonākot vēlamajā galamērķī, neiegādājoties savu privāto auto. Esam gandarīti būt daļa no uzņēmīgo ideju projektiem un atbalstīt tos izaugsmē,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

    Carguru piedāvātie automobiļi ir piemēroti gan īsiem pārbraucieniem pilsētā, gan ilgākiem brīvdienu braucieniem pa Latviju, jo izmaksas par auto lietošanu tiek aprēķinātas tikai par automašīnas izmantošanas laiku. Papildu maksa par nobraukto attālumu netiek piemērota, ja nobraukums nepārsniedz 100 kilometru robežu. Visas Carguru automašīnas ir ar automātisko ātrumkārbu un hibrīda dzinējiem. Šī gada janvārī Carguru autoparks tika papildināts arī ar elektroauto, tādējādi sekmējot elektromobilitātes attīstību Latvijā.

    “Tagad, kad strādāšana no mājam ir mūsu ikdiena, personīgās automašīnas tiek izmantotas retāk, taču neatkarīgi no tā, par tām ir jāturpina veikt dažādi regulārie maksājumi, piemēram, transportlīdzekļa ekspluatācijas un ceļa nodokli, segt apdrošināšanas, stāvvietas un auto uzturēšanas izmaksas. Ilggadējā sadarbība ar Luminor Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem ir nodrošinājusi iespēju pārvietoties zaļāk un arī ekonomiskāk, bet mums – turpināt izaugsmi un mudināt klientus izmantot mūsdienīgus risinājumus pilsētvidei. Mēs esam par zaļu Rīgu un cilvēkiem, nevis automašīnām,” norāda Vladimirs Reskājs, Carguru vadītājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Papēdis
    02.06.2021 17:43

    Tieši dažas dienas atpakaļ pie sevis domāju, kā izskatās ka Carguru būs zaudējis konkurences cīņā lai gan manā skatījumā bija pirmais lielais spēlētājs Rīgā.
    Tad nu vien jautājums cik drīz šo līdzfinansējumu arī izdosies redzēt ielās.

    Reklāma