Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp tomēr nepiemēros ierobežojumus tiem, kuri nepiekrīt jaunajai privātuma politikai

    Jaunākie raksti

    WhatsApp nedaudz atkāpies no saviem plāniem liegt pieeju pie saziņas tiem, kuri nepiekritīs jaunajiem WhatsApp privātuma politikas nosacījumiem. Vismaz šobrīd WhatsApp neliegs privātajiem lietotājiem neko, ja arī tie būs ignorējuši WhatsApp uznirstošos paziņojumus par piekrišanu jaunajai privātuma politikai.

    WhatsApp gada sākumā izteica sava veida ultimātu – nodod savus datus Facebook vai arī aizmirst par ziņapmaiņas servisa iespējām. Nedaudz vēlāk WhatsApp paziņoja, ka nolemj uz kādu laiku atlikt jaunās privātuma politikas ieviešanu. 15. maijs bija pēdējais termiņš, kad bija jāpiekrīt WhatsApp ultimātam, bet tas netika ieviests, jo vairākas valstis (Vācija laikam bija visskaļākā) uzsāka aktīvu kampaņu pret šo WhatsApp pieeju.

    Reklāma

    Cik noprotams, lielākās izmaiņas sagaida biznesa lietotājus, kuriem nāksies piekrist WhatsApp privātuma politikai, lai tiktu klāt pie visiem rīkiem, ko WhatsApp piedāvā biznesam.

    WhatsApp atklāj, ka vairums lietotāju jau piekrituši jaunajai privātuma politikai, pārējie ik pa laikam saņems atgādinājumu par privātuma politiku, bet nekas tiem netiks liegts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    01.06.2021 09:10

    Netīrie krāni.
    Kad es jau salūzu un piekritu, tad viņi piekāpjas. Jā, jā, zinu, ka tas tāpat neko nemaina un datus vāca uz nebēdu arī iepriekš…

    Arčiņš
    01.06.2021 10:17

    Man nav nekas slēpjams un diez vai mani dati ir kaut kas nenovērtējams priekš viņiem ,man tikai nepatīk ja kāds mani grib piespiest. Man bija interesanti novērot ar ko šis viss beigsies ,kā mani slēgs ārā ,vai man būs jālūdzas viņiem lai tiktu atpakaļ un jāapsola tā nekad nedarīt. Itkā nebūtiska lieta , bet ir maza uzvaras sajūta.

    Reklāma