Web Analytics
More
    Reklāma

    Dyson iesniedzis patentu zobubirstei ar iebūvētu ūdens spiediena strūklu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Dyson zināms kā augstas klases un arī pietiekami dārgu mājas elektronisko ierīču izgudrotājs, piedāvājot jauna dizaina matu fēnus, dažādus putekļsūcējs un gaisa attīrītājus. Tagad Dyson iesniedzis jaunu patentu zobu birstei, kas spēs darboties arī kā zobu diegs, izmantojot ūdens strūklu.

    Līdz šim uzņēmums nav pārāk aizrāvies ar šāda tipa elektronisko ierīču radīšanu, taču izskatās, ka nākotnes produktu piedāvājums varētu mainīties. Jaunā elektroniskā zobu birste būs aprīkota ar uzpildāmu šķidruma toveri, kā norādīts patentā. Tas būs paredzēts ievadīšanai mutes dobumā. No tā iespējams secināt, ka šī funkcionalitāte varētu būt ūdens spiediena plūsma, kas varētu iztīrīt tieši zobu spraugas, līdzīgi kā tiek izmantots zobu diegs, lai piekļūtu zobu starpām.

    Reklāma

    Avots: USPTO

    Varētu tikt piedāvāti divi režīmi, no kuriem viens būtu manuāla strūklas palaišana mazgājot zobus vai arī automātiskais režīms, kas būtu spējīgs saprast, kad notiek zobu birstes pāreja no zoba uz zobu, lai tajā mirklī ar ūdens strūklu iztīrītu šo vietu. Tas piešķirs papildu vērtību un cenu, kas ir Dyson rokraksts, jo šis uzņēmums elektroierīces neražo tāpat vien. Pieņemu, ka zobu birstei varētu būt arī sensori, kas spētu nolasīt mazgāšanas kvalitāti un noņemto aplikumu, katrā reizē, lai seko savai zobu veselībai un mutes higiēnai.

    Kā jau patentam pienākas, nav skaidrs, vai šī ierīce tiks realizēta, tomēr savulaik Dyson diezgan pamatīgi mainīja ierasto fēna dizaina un darbības principus. Tā kā no šī uzņēmuma ir iespējams sagaidīt interesantus un tehnoloģiski sarežģītus produktus.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma