Web Analytics
More
    Reklāma

    Bērnu iemīļotajai Peppa Pig rudenī būs pieejama datorspēle (video)

    Jaunākie raksti

    Saturieties vecāki un bērni, jo iecienītajam bērnu raidījumam Peppa Pig rudenī būs pieejama datorspēle, kas iedzīvinās sižetu spēles elementā.

    Iespējams, ka šis raidījums jau kļuvis par kultu gan bērniem, gan vecākiem, līdzīgi kā Latvijā radītās “Tutas lietas”, un paziņojums par to, ka ir gaidāma videospēles versija, ir tikai loģiskas un patīkamas ziņas. Izņemot to, ka būs iemesls vairāk laika atrasties pie zilajiem ekrāniem gan mazajiem, gan, iespējams, pieaugušajiem. Spēli izstrādās videospēļu rādītāji no japāņu uzņēmuma Bandai Namco. Kā norāda šobrīd pieejamā informācija, tad videospēle attēlos pilnu sižetu, un pēc pieejamā reklāmas video būs iespējams doties uz dažādām vietām, kuras ir raidījumā. Neesmu Peppa Pig fans, bet šķiet, ka šeit varētu vilkt kādas paralēles ar “The Simpsons” seriālam veltīto datorspēli “The Simpsons: Hit & Run”.

    Reklāma

    Videospēles nosaukums būs “My Friend Peppa Pig”, un oficiāli tā būs pieejama sākot ar 22. oktobri PS4, Xbox One un Nintendo Switch konsolēm, kā arī datora versija. Interesanti, ka pagaidām nav ziņas par pieejamību jaunajām PS5 un Xbox Series X/S konsolēm, bet gan jau neizpaliks arī to atbalsts. Es ceru, ka visiem jau trīc rokas un sirsniņas, gaidot rudens iestāšanos, lai ķertos klāt bezmiega naktīm, spēlējot šo lielisko spēli.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma