Web Analytics
More
    Reklāma

    Kalifornijas Transporta departaments uzsācis izmeklēšanu pret “Tesla” par maldinošu reklāmu

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo Los Angeles Times, Kalifornijas Transporta departaments uzsācis izmeklēšanu pret elektroauto ražotāju “Tesla” par maldinošu reklāmu, informējot par “Full Self-Driving” sistēmas sniegtajām iespējām. Departamenta parstāvis medija pārstāvim norādījis, ka tiek skaidrots vai “Tesla” klientiem nesniedz maldinošu informāciju par sistēmas spējām.

    “Tesla” jau iepriekš saskārusies ar šādām problēmām, uzņēmuma vadītājam Īlonam Maskam atzīstot, ka tā ir “Level 2” autonomās braukšanas palīgsistēma, lai gan nosaukums liek domāt, ka mašīna spējīga braukt bez cilvēka iejaukšanās procesos.

    Ja “Tesla” tiks atzīta par vainīgu savu klientu maldināšanā, autoražotājs var zaudēt licenci autonomo transportlīdzekļu izmēģināšanai, kā arī saņemt vēl papildus sankcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    19.05.2021 17:02

    Ja Tesla programmatūru tagad izbrāķēs kā neatbilstoši pārdotu patērētājiem, būs kā VW grupai – solīts (specifikācijā norādīts) ir, bet nedarbojas. Baterijām vēl pāris vasaras karstumā jānosvilst un tad no T-auto pāri paliks tikai diski ar ko lepoties. Skatīsimies, kā būs ar akcijām un budžetiem

    Aigars Axx
    20.05.2021 11:31

    Tad ta brīnums! Pie mums katra otrā reklāma ir maldinoša, i nekas… :-)

    Reklāma