Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās paaudzes “Discovery” un “Evoque” aizsāks “Land Rover” pāreju uz elektrību

    Jaunākie raksti

    “Land Rover” vadītāji radījuši plānus, kas paredz, ka nākamās paaudzes “Discovery” un “Evoque” modeļi tiks radīti uz jaunas, īpaši elektroauto paredzētas platformas, tiem esot aprīkotiem arī ar benzīna dzinēju situācijām, kad elektrība beigusies.

    Jaunie modeļi taps uz “Electrified Modular Architecture” (EMA) platformas, kas jau sākotnēji būs radīta ar domu atbalstīt dažādas, advancētas braukšanas palīgsistēmas. Šī platforma ir daļa no 10 miljardu mārciņu investīciju projekta līdz 2026. gadam, kura mērķis ir modernizēt autoražotāja piedāvājumu un sagatavoties pārejai uz elektroauto.

    Reklāma

    “Land Rover” saviem investoriem paziņojis, ka nākamo sešu gadu laikā tiks prezentēti divi “Defender” saimes modeļi. Ražotājs detaļas neatklāj, taču viens no šiem modeļiem būšot elektrisks un abi atteiksies no līdzšinējās platformas izmantošanas. Kā ziņo medijs Autocar, gan jaunais “Discovery Sport”, gan “Evoque” izmantos jauno platformu, kas palielinās šo mašīnu sākuma cenu. Tiek cerēts, ka līdz 2030. gadam puse no “Land Rover” pārdotajām mašīnām izmantos EMA platformu.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma