Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklāta jauna digitālā platforma kravu pārvadājumu organizēšanai – “MyDello”

    Jaunākie raksti

    Darbu sākusi jauna digitālā tiešsaistes platforma “MyDello”, kas arī Latvijas uzņēmējiem ļauj vienkāršot starptautiskās piegādes ķēdes plānošanu. Uzņēmēji ar platformas palīdzību pāris sekunžu laikā var uzzināt kravu sūtīšanas izmaksas un aptuveno piegādes laiku nepieciešamajā galamērķī ārvalstīs. Platformā iespējams plānot dažādu kravu sūtījumus ar gaisa, sauszemes un jūras transportu.

    Platforma “MyDello” piedāvā dažādu transporta veidu –– gaisa, jūras, autoceļu un dzelzceļa –– salīdzināšanu, tādējādi uzņēmējam ir iespēja izvēlēties sev ērtāko un izdevīgāko piedāvājumu. Lai plānotu sev nepieciešamās kravas pārvadāšanu, jānorāda kravas izcelsmes valsts, galamērķis, kā arī sūtījuma svars un izmēri. Loģistikas iespēju izvēle palīdz labāk plānot un optimizēt izmaksas.

    Reklāma

    “MyDello” ir gan inovatīvs rīks loģistikas pakalpojumu tirgū, gan šādu pakalpojumu sniegšanas līderis. Ticam, ka esam uzsākuši revolucionāras pārmaiņas loģistikas nozarē. Platforma ļauj automatizēt arvien vairāk plānošanas procesu, ko pagātnē loģistikas speciālisti veica manuāli, piemēram, garas elektroniskas sarakstes, neskaitāmi telefona zvani un dokumentu parakstīšana. “MyDello” padara šo procesu uzņēmējiem daudz ātrāku un ērtāku, jo viss nepieciešamais atrodas modernā platformā vienuviet,” norāda Sigrida Ojavē (Sigrid Ojavee), “MyDello” mārketinga un komunikācijas vadītāja.

    Papildus “MyDello” digitālajiem piedāvājumiem uzņēmēju ērtībām pieejams arī pieredzējušu loģistikas speciālistu atbalsts un konsultācijas jebkurā plānošanas posmā –– gan plānojot kravas sūtīšanu, gan arī pēc kravas izsūtīšanas. “MyDello” sistēma sniedz skaidru pārskatu par visu piegāžu pašreizējo statusu un kravas pārvietošanās vēsturi.

    “MyDello” izveidotāji ir Igaunijas uzņēmēji ar ilggadīgu loģistikas pieredzi. “MyDello” pieder tai pašai grupai, kurā ietilpst arī loģistikas uzņēmums “Balti Logistika”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma