Web Analytics
More
    Reklāma

    Steam platformā 2023. gadā publicēti vairāk nekā 14 tūkstoši videospēļu

    Jaunākie raksti

    Katru gadu arvien vairāk videospēļu izstrādātāju pievienojas un savas spēles publicē platformā Steam, kas tai iepriekšējā gadā ļāvis sasniegt rekorlielu jauno spēļu daudzumu. Proti, 2023. gadā Steam publicētas vairāk nekā 14 tūkstoši spēļu.

    Precīzais izlaisto videospēļu skaits Steam datubāzē 2023. gadā bijis 14 531, kas ir par 2000 vairāk, salīdzinot vēl ar gadu iepriekš. Tas nozīmē, ka katru dienu tika publicētas vidēji 39 spēles. Protams, Steam piedāvā ļoti daudz zemas kvalitātes un ātri izstrādājamas videospēles, ļaujot sasniegt šādus apjomus. Tomēr iepriekšējā gadā esam saņēmuši pietiekamu skaitu augstākā līmeņa videospēļu.

    Reklāma

    Izlaisto spēļu daudzums parasti gadu no gada palielinās, kas neizbēgami noved pie tā, ka paliek arvien grūtāk tām izsekot un atrast savai gaumei piemērotākās. Līdz ar to Steam ir radījis dažādus risinājumus, kas lietotājiem piedāvā atbilstošākās un saistošākās spēles. Arī 2024. gadā gaidāmas daudz un dažādas videospēles, iespējams, ļaujot Steam platformai pārsniegt 15 000 publicēto videospēļu robežu.

    Steam izziņojis 2023. gada veiksmīgākās un pārdotākās spēles

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma