Web Analytics
More
    Reklāma

    Entuziasts MacBook Pro portatīvajā datorā iebūvējis mehānisko klaviatūru (video)

    Jaunākie raksti

    YouTube satura veidotājs Squashy Boy ir dalījies ar video, kurā viņiem izdevies nomainīt Apple MacBook Pro klaviatūru ar Royal Kludge RK61 mehānisko klaviatūru, kas aprīkota ar 61 taustiņu.

    Protams, šis vairāk domāts kā atraktīvs joks, tomēr Squashy Boy ir dalījies ar video, kurā parāda, kā šis process noticis, un tas nebūt nebija tik viegli. Eksperimentā izmantots 2008. gada MacBook Pro modelis, kas vēl bija aprīkots ar disku lasītāju un ir jau savā ziņā vēstures grāmatās ierakstāms Apple produkts. Kaut arī jūtūberis sākumā vēlējies pavisam vienkārši nomainīt esošo tastatūru ar mehānisko, tomēr tehniskā pārveide prasījusi nedaudz vairāk darba, jo beigās nācās izgriezt esošo klaviatūras daļu korpusā. Pēc tam gan datorā ar karsto līmi tika pielīmēta mehāniskās klaviatūras pamatne un pievienoti taustiņi.

    Reklāma

    Šobrīd portatīvo datoru tirgū nav pieejamas pārāk daudz laptopu, kas aprīkotas ar mehānisko tastatūru, tāpēc šis ir viens no retajiem produktiem, bet, protams, tas vairāk uztverams kā joks. Jāatzīst, ka portatīvais dators pēc veiktajiem uzlabojumiem veiksmīgi darbojas. RK61 mehāniskā klaviatūra tika izvēlēta tāpēc, ka ar datoru tā savienojas, izmantojot Bluetooth palīdzību, tādējādi ļaujot ērtāk veikt šo modifikāciju. Vienīgā problēma ir tā, ka MacBook vairs nav iespējams aizvērt, jo taustiņi ir pietiekami augstu virs korpusa, tomēr tas noteikti ir mazākais ļaunums, ja ir tik lieliska klaviatūra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    smite
    07.05.2021 13:24

    Baigā haltūra cerēju ko radošāku nevis ar karsto līmi saļepinātu.

    07.05.2021 14:15
    Reply to  smite

    jūtūbs, ser.

    Krotow
    07.05.2021 15:02

    Tikpat labi var nebojāt konstrukciju un pielikt ārējo mehānisko klaviatūru.

    Zigdevs
    07.05.2021 19:09
    Reply to  Krotow

    Bet tādā gadījumā nebūtu ar ko pazīmēties iekš youtube.

    Ossss
    07.05.2021 19:54

    Kaut kāds windows nūģis vāc skatijumus 😀

    Pc master
    09.05.2021 19:40

    sviests ,ko tur sita nemties pieliec parastu usb klavu klat un miers

    Reklāma