Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV uzsākta izmeklēšana par “Voltswagen” joku

    Jaunākie raksti

    Pāris dienas pirms 1. aprīļa “Volkswagen” Ziemeļamerikas nodaļa pilnā nopietnībā paziņoja par nosaukuma maiņu, skaidrojot, ka turpmāk uzņēmums sauksies “Voltswagen”. Lai arī vēlāk tika atzīts, ka tas ir joks, situācija ASV gluži nav palikusi bez sekām.

    Kā ziņo vācu medijs Der Spiegel, ASV Vērtspapīru un biržu komisija uzsākusi izmeklēšanu par šo gadījumu, skaidrojot, kā šis gājiens ietekmējis “Volkswagen” akciju cenas un vai tādējādi nav pārkāpti kādi likumi.

    Reklāma

    Šajā laikā “Volkswagen” akciju cenas kāpa pat par 12,5 procentiem, kas absolūtos skaitļos ir daudzi miljardi dolāru. Lai arī notiek izmeklēšana, pagaidām nav zināms, ko tieši izmeklētāji cer atrast. Šis gan nav pirmais gadījums, kad komisija vēršas pret autoražotājiem – viņi uzsākuši izmeklēšanas arī pret Īlonu Masku un viņa paziņojumiem par “Tesla”, kas vēlāk izrādījušies nepatiesi. Galu galā, pašam “Volkswagen” ir izcili dokumentēta vēsture ar melošanu valstu regulatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    03.05.2021 10:45

    Un pret BMW nebūs par to, ka turpmāk BMW tirgos bez pagrieziena rādītāja sviras!?

    Elektriķis
    03.05.2021 10:51
    Reply to  Skābene

    Vai sakarā ar BMW paziņojumu kaut kas notika finanšu tirgos?

    Skābene
    03.05.2021 20:31
    Reply to  Elektriķis

    Ja 1.aprīļa joks sašūpo finanšu tirgu,tad nav brīnums,ka mans bankas pārvaldītais 3.pensiju līmeni ir ar sliktiem finanšu rādītājiem,jo to pārvalda lohi. :)
    Izmeklēšana jāveic pret bezatbildīgiem lēmumiem.

    Reklāma