Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus izziņo Gaming Triggers – analogas papildu pogas iOS un Android spēlēm

    Jaunākie raksti

    OnePlus izziņojuši jaunu aksesuāru spēļu cienītājiem – Gaming Triggers. OnePlus Gaming Triggers ir papildu pogas, kas piespraužamas pie OnePlus vai kāda cita viedtālruņa, tās atgādina pogas no spēļu konsoļu vadības pultīm.

    OnePlus Gaming Triggers papildu pieliekamās pogas varēsi izmantot Android un iOS viedierīcēm, bet tās pamatā paredzētas izmantošanai kopā ar modernām šaušanas spēlēm, kur vari pielāgot saskarnes pogu izkārtojumu ekrānā. Atliek vien tēmēšanas, šaušanas vai citu ekrānpogu palikt zem vietām, kur pieskaras OnePlus Gaming Triggers, lai tiktu iedarbināta attiecīgā spēles iespēja.

    Reklāma

    Līdzīgas idejas papildu pogas (tās gan ir izvietotas jau uz viedtālruņiem ražošanas procesā) izmanto ASUS ROG Phone viedtālruņi, kā arī līdzīgas idejas pogas redzētas uz Black Shark 4 viedtālruņiem. Man gan jāsaka, ka šīs pogas vismaz man nešķiet super ērtas.

    OnePlus Gaming Triggers pamatā tiek izmantoti taktili Omron, lai lietotājs zinātu, ka ir poga tiešām nospiesta. Sākotnēji OnePlus Gaming Triggers būs pieejami tikai Indijā, to cena ir ap 15 dolāriem. Tiek solīts, ka OnePlus Gaming Triggers būs pieejami Eiropā, bet nekāds datums nav nosprausts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma