Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvā iespēju pārvērst neizmantotos Galaxy viedtālruņus par viedajiem sensoriem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Samsung paziņojis par jaunas programmas Galaxy Upcycling at Home izlaišanu, kas paredzēta tam, lai vecākos Galaxy sērijas viedtālruņus varētu turpināt izmantot kā viedos sensorus.

    Šīs programmas mērķis ir sniegt Samsung ierīcēm otru dzīvi, kā piemēram, kļūt par dažādiem lietu interneta sensoriem. Protams, tas saistīts ar visām ekoloģiskajām iniciatīvām un oglekļa izmešu samazināšanu atmosfērā. Kopumā kampaņas mērķis ir visai atzīstams, un pagaidām Galaxy viedtālruņi būs spējīgi izpildīt divas darbības – klausīties skaņas, kā arī regulēt apgaismojumu.

    Reklāma

    Programmatūras atjauninājums ļaus Galaxy tālruņiem īpašajā režīmā klausīties skaņās, kas notiek telpā, tās ierakstīt un ziņot lietotājam uz citu telefonu par to, ka ir sadzirdēts kāds troksnis. Skaņu sensori būs spējīgi uztvert bērna raudāšanu, suņu riešanu vai arī klauvēšanos pie durvīm, uzreiz nosūtot paziņojumu citam saistītajam telefonam. Papildu tam viedtālruņus varēs izmantot kā gaismas sensorus, lai tie ieslēgtu viedās spuldzes tad, kad telpā jau ir palicis par tumšu.

    Avots: Samsung

    Šāda sensoru darbība noteikti patērēs enerģiju, tāpēc jaunā programmatūra ir uzlabojusi arī tās patēriņu, lai šajos režīmos telefons darbotos ilgāk. Pagaidām šis serviss testa režīmā ir pieejams ASV, Lielbritānijas un Korejas lietotājiem. Kopumā šī ideja liekas labs risinājums kā paildzināt viedtālruņu izmantošanu mūsdienās.

    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as as
    27.04.2021 11:29

    Atbalstāma lieta! Kā piemērs kam līdzīgam mūsu ģimenē ir ipad1 izmantošana kā mūzikas straumētājs uz pārnēsājamu tumbiņu. Tas ir lēns, baterija netur, bet savu funkciju pilda, jo nēsājot apkārt, tas paņem saturu caur wifi un padod uz tumbu.

    Krotow
    27.04.2021 12:31

    Vienā draugu ģimenē savu laiku nokalpojušu Galaxy Tab 10.1 ar 3G labu laiku izmantoja kā WiFi pieejas punktu. Kamēr saprata ka šai tabletei WiFi ātrums ir 3x lēnāks kā mobilajiem datiem jaunajos telefonos.

    Atmaskotājs
    30.04.2021 14:08

    Jā un tie programmētāji ar telemetrijas sensoru palīdzību,tāpat kā microsoft raus kulakā no tām skaņām ko dzirdēs no telefoniem. Īsts un gudrs pašapmierināšanās veids, nebūs jāabonē pornosaiti.Ja viņi vēl maksātu naudu par viņu sensoru izgudrojumu lietošanu, tad varbūt vēl varētu padomāt.

    Reklāma