Web Analytics
More
    Reklāma

    Krāsu balansa noteikšana, izmantojot iPhone, darbosies arī ar vecākām Apple TV ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā savā produktu prezentācijā Apple iepazīstināja ar atjaunotu Apple TV 4K iekārtu, kura kopā ar jaunāko operētājsistēmas tvOS 14.5 versiju ļaus izmantot iPhone, lai atspoguļoto pēc iespējas precīzākas un košākas krāsas televizora ekrānā.

    Jaunā iespēja balstās uz iPhone iebūvētajiem gaismas sensoriem, tāpēc to nepieciešams novietot pret ekrānu, un tādējādi tvOS būs spējīga pielāgot krāsu balansu attiecīgi videi, kurā atrodas ekrāns. Šī iespēja gan strādās vienīgi ar paša Apple TV piedāvāto saturu, un nekādi neietekmēs citu servisu kvalitāti. Pāris dienas pēc jaunās ierīces prezentācijas ir skaidrs, ka šī iespēja darbosies arī uz 2015. gadā izlaistās Apple TV HD versijas, kā arī 2017. gada Apple TV 4K.

    Avots: Apple. Piemērs, cik ļoti var atšķirties pielāgots krāsu balanss.

    Šī iespēja gan nestrādās ar visiem iPhone telefoniem, bet tikai tiem, kuriem ir FaceID tehnoloģija. Tas nozīmē, ka tie būs jaunā dizaina iPhone sākot no iPhone X modeļa, kā arī būs jāsaņem jaunākais iOS 14.5 operētājsistēmas atjauninājums. Patīkamas ziņas ir tās, ka jaunā Siri Remote tālvadības pults darbosies ar iepriekšējās paaudzes iekārtām un būs nopērkama atsevišķi. Taču kā jau joko sociālajos tīklos, tad par lielu pārsteigumu tā nav saņēmusi Apple U1 čipu, lai to būtu iespējams vieglāk atrast, jo televīzijas pultis taču pazūd visbiežāk. Tiekot jau spekulēts, ka šim mērķim tiks izmantoti jaunie AirTag, tos pievienojot Siri Remote.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    26.04.2021 11:02

    Tipa nokalibrēāju, tikai atšķirību neredzu. Bet neko īpašu arī negaidīju.

    trel
    27.04.2021 01:12

    4 gadu laikā Apple TV spēja uztaisīt tikai minor uzlabojumus. Kaut ko tādu varēja uztaisīt 2018. gadā, bet ne jau pēc 4 gadiem. Te bija jābūt inovācijām un sensācijām.

    Aigars Axx
    27.04.2021 03:07

    Es teiktu, ka publicētajā bildē vairāk atšķiras kontrasts un intensitāte, nevis krāsas kā tādas.
    Smieklīgi, ka no telefona, atvainojiet, produkta, dizaina ir atkarīgs vai būs šī iespēja. Ja dizains nelabs, tad paliec bešā! :-)

    Reklāma