Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon piedāvās ar balss asistenta Alexa vadītu līmlapiņu printeri

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants Amazon drīzumā sāks piedāvāt produktu, kas sevī iemieso kaut ko no vēstures ar mūsdienīgām iespējām, un tas būs līmlapiņu printeris, kuru varēs vadīt ar balsi.

    Līmlapiņu printeris ir radīts Amazon Build It programmas ietvaros, kas līdzinās finansējuma vākšanas platformai Kickstarter un Iediegogo, kur noteikta laika periodā ir jāsavāc pietiekams finansējums, lai sāktu ražot produktu. Build It servisa mērķis ir redzēt to, vai Amazon klientiem ir interese par kādu uzņēmuma radītu produktu, kuram ir dots 30 dienu periods, lai to iepriekšpārdošanā iegādātos noteikts skaits cilvēku. Viedais līmlapiņu printeris nospraustos mērķis sasniedzis vien trīs dienu laikā, un pie pirmajiem klientiem tas varētu nonākt jau šajā vasarā.

    Reklāma

    Avots: Amazon

    Smart Sticky Note Printer būs termo printeris, kas nozīmē, ka tam nebūs nepieciešams ierastais kārtridžs tintes uzpildīšanai. Šādus printerus ļoti daudz izmanto tieši loģistikā, kad tiek veidotas nosūtīšanas uzlīmes. Viedais printeris būs spējīgs izprintēt gan iepirkumu sarakstu, gan dažādus atgādinājumus, kā arī sudoku puzli. Tas spēs savienoties ar tuvumā esošo Echo ierīci, kas nozīmē, ka lietotājam jābūt jau vismaz vienam ar Amazon Alexa aprīkotam produktam. Tāpat varēs mainīt papīra krāsu, lai tiešām spētu atgādināt krāsainās līmlapiņas.

    Avots: Amazon

    Uzstādīšana būs pavisam vienkārša, jo ierīce pati savienosies ar bezvada interneta tīklu, bet pēc tam Alexa ierīcei būs nepieciešams pajautāt atrast šo printeri, un varēs sākt veidot savus iepirkuma sarakstus uz nebēdu. Šeit noteikti varētu noderēt risinājums no jaunā HP drukas izejmateriālu abonēšanas servisa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    21.04.2021 09:21

    Superīgs nieciņš! :) Lūdzu arī ievārijuma burciņu režīmu ūūūn NAS HDD un skrūvju atvilknīšu etiķetes režīmus…

    digitalk
    21.04.2021 09:54
    Reklāma