Web Analytics
More
    Reklāma

    “Signal” testē funkciju, kas drīzumā ļaus lietotājiem viens otram nosūtīt kriptovalūtu

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne “Signal” otrdien, 6. aprīlī, nākusi klajā ar paziņojumu, ka testē jaunu un visai unikālu maksājumu funkciju, kas nosaukta vienkārši par “Signal Payments”. Unikalitāte slēpjas tajā, ka lietotāji varēs viens otram sūtīt kriptovalūtu. Uzreiz jāsaka, ka sūtīt populārās kriptovalūtas, piemēram, “Bitcoin” nevarēs, jo pašreiz lietotne atbalsta tikai vienu protokolu – “MobileCoin” maksājumu tīklu un tā pavadošo kriptovalūtu “MOB”.

    Avots: Signal

    “Signal” ir uz lietotāju privātumu un datu drošību fokusēta lietotne, un šāds princips tiks saglabāts jaunajā funkcijā. “Signal” izaugsmes un komunikācijas vadītājs Juns Harada uzsver, ka lietotnei nebūs piekļuves maksājumu datiem – bilancei, darījumu vēsturei, norēķinu līdzekļiem un citai informācijai – tā visa paliks tikai un vienīgi pie lietotāja. Solīts, ka “Signal Payments” būs ne tikai uz drošību un privātumu vērsta, bet arī ērta funkcija, un lietotājs jebkurā laikā varēs pārskaitīt kriptovalūtu. Par darījumu veikšanu no lietotāja tiks iekasēta neliela maksa.

    Reklāma

    “Signal Payments” šobrīd var izmēģināt lietotāji Lielbritānijā, reģistrējoties “Mobile Scan” un autentificējoties caur “Signal” beta versiju.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma