Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izlaidīs īpašu Galaxy Buds Pro versiju kvēliem Adidas faniem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Samsung papildinājis savas jaunākās bezvadu austiņas Galaxy Buds Pro ar īpašu versiju, kuras kārbiņa izskatīties pēc Adidas cepures. Tā ir viena no Samsung iniciatīvām, atzīmējot savu ilgtspējīgo un dabai draudzīgo virzienu.

    Jaunā sadarbība ir noslēgta ar uzņēmumu Adidas, un krāsu gamma ir izvēlēta Adidas Originals Stan Smith sērijas krāsās, kas ir balta un zaļa. Austiņu kārbiņa izskatīties pēc cepures ar taisno nagu, bet pašas austiņas būs baltā krāsā ar pelēcīgi hromētu aizmugurējo daļu. Šajā sadarbībā tiek izmantota pārstrādāta plastmasa, tāpēc šis īpašais modelis ir saistīts ar Samsung videi draudzīgo virzienu. Uz cepures naga būs iespējams vai nu piesiet Adidas etiķeti, vai arī to pieslēgt pie atslēgu piekariņa ērtākai pārnēsāšanai. Jautājums gan ir par šīs kārbiņas izturību ilgākā laika periodā.

    Reklāma

    Katrs īpašo austiņu saņēmējs savā Galaxy sērijas tālrunī varēs uzstādīt īpašu Adidas dizainu ar pielāgotām ikonām un ekrāna dizainu. Viss komplekts būs iepakots miniatūrā apavu kastē. Tiesa, īpašais modelis būs pieejams vienīgi Dienvidkorejā, līdzīgi kā jau tas bija ar citu austiņu versiju janvārī. Gada sākumā Samsung piedāvāja austiņu kārbiņu, kas izskatās pēc nu jau vecmodīga atveramā mobilā telefona. Īpašā Adidas dizaina Galaxy Buds Pro versija maksās ~249 USD (parastās versijas cena 199,99 USD).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oxyyy
    07.04.2021 11:14

    … un uz maksimu pēc semenēm :D #sarkasms

    Reklāma