Web Analytics
More
    Reklāma

    Tet+ izklaides platforma ir klāt un piedāvā iespēju sakomplektēt savu televīziju

    Jaunākie raksti

    No 31. marta, Latvijas skatītājiem ir pieejama Tet+ izklaides platforma – Baltijā unikāls produkts, kuru piedāvā tehnoloģiju un izklaides uzņēmums Tet. Izklaides platformā Tet+ ikvienam klientam ir iespēja pašam izvēlēties un kombinēt sev interesējošo televīzijas kanālu piedāvājumu, kā arī apvienot to ar aktuālāko filmu un seriālu straumēšanas abonementu.

    “Latvijas skatītājiem piedāvājam tādu izklaides platformu, par kādu viņi jau sen ir sapņojuši! Ja iepriekšējās paaudzes televīzijā skatītājam bija, piemēram, jāabonē visa sporta kanālu paka vai bērnu kanālu paka, lai skatītos tikai vienu kanālu no tās, tad jaunākās paaudzes televīzijā klients varēs atlasīt tieši tos kanālus, ko viņš un citi ģimenes locekļi patiešām skatās,” skaidro Tet izklaides pakalpojumu direktore Inga Alika-Stroda. “Tet+ varam ieviest pateicoties mūsu uzticamajiem klientiem, Tet profesionālajai komandai, kas to rada tepat Latvijā, kā arī kanālu izplatītājiem, kuri ir gatavi izmēģināt pavisam jaunu darbības modeli, kas paredz atteikšanos no klasiskās kanālu pakošanas pieejas,” turpina Alika-Stroda.

    Reklāma

    Wide Media izpilddirektors un valdes loceklis Pēteris Remerts, kas Latvijā pārstāv  Kidzone, Filmzone, Epic Drama, VIP Comedy, Duo 3, Duo 6 un citus kanālus, atzīst: “Jaunais televīzijas kanālu izvēles modelis skatītāju rokās nodod vēl lielāku izvēles brīvību, un šī būs jauna pieredze arī mums – televīzijas kanālu izplatītājiem. Prieks redzēt, ka Tet strādā pie jauniem un aizraujošiem risinājumiem, izmēģinot ko vēl tirgū nebijušu. Iesaistoties mūsdienīgu ideju īstenošanā, mēs varam uzzināt to, kas ir svarīgs televīzijas skatītājam tieši šajā brīdī. Esam pārliecināti, ka skatītāji novērtēs Tet+ sniegtās iespējas.”

    Punktos balstīta personīgā satura izvēle

    Jaunā Tet+ izklaides platforma ir balstīta punktu sistēmā, kas savā ziņā veido platformas iekšējo valūtu TV kanālu un straumēšanas pakalpojuma izvēlei.

    Klientiem ir pieejams Mazais abonements (9,99 EUR) un Lielais abonements (14,99 EUR) ar attiecīgi 80 vai 120 punktiem. Savukārt katram no kanāliem ir piešķirta noteikta punktu vērtība – no 1 līdz pat 5 punktiem. Abonementa punktu skaita robežās katrs skatītājs pats var izvēlēties savu TV kanālu izlasi no vairāk nekā 70 kanālu plašā piedāvājuma, kā arī savā izvēlē iekļaut straumēšanas abonementu, kas ļauj filmas un seriālus skatīties jebkurā sev ērtā laikā un bez reklāmas pauzēm. Turklāt abonementa īpašnieks kanālu izvēli varēs mainīt neierobežoti daudz reižu.

    Ir padomāts arī par tiem TV skatītājiem, kuri paši nevēlas kārtot savu kanālu sarakstu – viņiem pieejamas populārākās kanālu izlases. Lai arī kādu punktu skaitu un kanālu kombinācijas skatītājs izvēlētos, viņam vienmēr būs pieejami bonusa kanāli, kas punktus netērēs.

    Tet+ pakāpeniski visās vidēs aizstās Shortcut pakalpojumu, un joprojām saglabās iespēju izvēlēties atsevišķi filmu un seriālu saturu jeb straumēšanas pakalpojumu “Tet+ Filmas un seriāli” ar mēneša abonēšanas maksu 7,99. Savukārt atsevišķi jaunākās un labākās filmas nomāt uz 48 stundām turpmāk varēs “Tet+ Kino”.

    Tet+ izklaides platforma būs pieejama jebkurā ekrānā ar interneta pieslēgumu – televizoros ar smart TV funkcionalitāti, datorā, planšetē vai telefonā, sev ērtā laikā un vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    28 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Latvietis Latvietis
    01.04.2021 11:53

    Tas pats Shortcut, tikai profilā un ar DRM. WEB lapa dzīvo savu dzīvi un lietotnes savu.

    Ainārs
    01.04.2021 12:10

    Jā, nu izmaiņas TV un telefona lietotnē ir grandiozas – tumša fona krāsa un visi atslēgas vārdi “Shortcut” nomainīti uz “Tet+”.

    Vai tiešām 2 gadu laikā un ar 700 ekspertiem (citēts no iepriekšējām preses relīzēm) varēja izdarīt tik vien? Vai tiešām visi tie 700 testētāji teica – viss čotka, perfekts aplikācija, tikai pietrūkst melnās krāsas?
    Starp citu tiem, kas izvēlējas skatīties visus kanālus bez šķirošanas pakalpojums arī kļuvis dārgāks.

    Ja paši nemāk appu uztaisīt, būtu vismaz devuši Go3 savus kanālus.

    Last edited 3 years ago by Ainārs Barščausks
    trel
    01.04.2021 12:35

    Kanālu daudzveidība nav mainījusies. Neredzu īsti tam visam jēgu. Manā shortcut kontā no 80 punktiem palika izmantoti tikai 20, kad izķeksēju ārā visus krievu kanālus :D
    Vai tāpēc man samazināsies mēneša maksa? Cik noprotu, tad nē.

    davix
    01.04.2021 13:09

    Ļoti laba ziņa :)

    Nebija jēga no 70 un vairāk kanāliem, ja skatās tikai ap 20. Tagad varēs atlasīt tikai tos kanālus, kurus skatās plus vēl pielikt klāt atsevišķus kanālus, kas iepriekš bija pieejami tikai abonējot papildus pakas, kurās atkal liela daļa bija “liekie” kanāli un summā sanāca dārgi.

    Rezultātā pat sanāk nedaudz lētāk un tikai interesējošie kanāli.

    davix
    07.04.2021 13:21
    Reply to  davix

    Kā jau ierasts ar visiem Tet jaunumiem, arī šis izrādījās pilnīgs “bleķis” pie tam kā atzina paši darbinieki – nesagatavots līdz galam. Bet jau tiek skaļi piedāvāts.

    Pēc sarakstes ar klientu servisu (4 dienu laikā) tā arī neviens nespēja saprast primitīvu jautājumu un sniegt skaidru atbildi, vai Tet+ darbojas tikai uz Smart TV. Rakstīja visu ko – tik ne skaidru atbildi. Laikam ir ieinteresēti, lai zvana uz maksas telefonu, nevis jautā e-pastā, kur viņiem nav nekāds ieguvums.

    Rezultātā:

    • Tet+ darbojas tikai uz Android Smart TV
    • Ja gribēs pieslēgt pie parasta TV, vajadzēs kaut ko līdzīgu kā Shortcut Box (bet tāds vēl nav piedāvājumā)
    • Nevar nodrošināt stabilu bildes kvalitāti
    • Ja pašlaik jau ir optiskais internets ar interaktīvo Helio, tad pat nerekomendēja mainīt uz Tet+ (kvalitāte pilnīgi droši nebūšot labāka)

    Viss esot izstrādes stadijā, visi solījumi par lielisko kvalitāti un ērtumu kaut kad nākotnē, esot izreklamējuši tik ātri, ka nav paspējuši izvērtēt reklāmā iekļauto/trūkstošo informāciju.

    Jap
    01.04.2021 13:11

    Njā..nočekoju, interfeis noteikti būs labāks uz PC, bet uz android tv nekas nav mainījies tikai logo, vai tad tiešām nevar paņemt to pašu platformu ko go3?(Vai vēl notiek pāreja?) Tā kanālu ”izvēle” tāda formāla…jāmaksā tā par visiem tik dota iespēja viņus atslēgt tas arī viss. Ja ļautu maksāt par 20-30 punktiem, tad būtu vērts, vai jāpieliek klāt vēl vairākus kanālus ko izvēlēties, jo šobrīd švaks klāsts. Kur palika TV1000 kanāli?

    Dusmīgsis
    01.04.2021 13:24

    Tā vietā, lai visu vienkāršotu, uztaisa kaut kādu punktu sistēmu b… . Tagad sēdēs cilvēki & rēķinās mistiskās vērtības. Tā jau iepriekšējais interfeiss bija sačakarēts & apgrūtināts (vairāk darbību ar pulti, lai veiktu elementāras darbības).
    Tāda sajūta, ka pie interfeisa strādā kādi specifiski cilvēki

    Muris
    01.04.2021 13:46

    Meh, no tās kanālu komplektēšanas būtu kāda jēga, ja katrs kanāls būtu X centi nevis kaut kādi mistiskie punkti, es ar lētāko paku tāpat viņus nevaru iztērēt, a, jāmaksā tapat.
    Laba doma pazudusi kaut kur izpildījumā.

    Un tiešām – supertizlajam appam uz Android TV vispār nekas nav darīts, tas pats Shortcuts. Man liekas tā bija pirma lieta, kas bija jāpārtaisa no A līdz Z, ja tā gribējas reklamāties ar jauno produktu.

    Einis
    01.04.2021 14:06

    Šis te strādā arī uz dekoderi?

    Būs jānotestē senčiem.

    Un tad jautājums kāda tad būs abonēšanas maksa, ja maksā arī par MājasDSL?

    Last edited 3 years ago by Einis
    Tases
    01.04.2021 18:46
    Reply to  Einis

    Nejauc shortcut ar helioitv.

    KKTK
    01.04.2021 16:08

    Vēl Lattelekomunisti varēja šinī preses relīzē ielikt ziņu, ka citēju: “ar prieku ziņojam, ka Pirmais Baltijas Kanāls ir atpakaļ”. To viņi individuāli saviem klientiem izsūtīja šodien.

    Krotow
    01.04.2021 21:51
    Reply to  KKTK

    Kaut kas tāds no rīta spamā ievēlās. Kiseļova un Solovjova skatītājiem tiešām būs prieki.

    ddfdf
    01.04.2021 17:23

    Man ir vel labaks variants: netflix :D

    Sree
    01.04.2021 19:53

    Pilnīgs feils, tet. Nemaz netērēšu atkal savu enerģiju, lai uzskaitītu visu, kas ir slikti – jau atstāju jums vienreiz atsauksmi. Skaidrs, ka gribējāt pacelt cenu un vajadzēja izdomāt tam iemeslu. Izskatās, ka viss ko spējat, ir uzlikt melnu backgroundu un nomainīt logo.

    Pičs
    06.04.2021 10:26
    Reply to  Sree

    Nezinu, kā tu dabū gatavu cenas palielinājumu, bet es savu tikko samazināju par 10 EUR, pieslēdzot šo pasākumu. Plus vēl filmas un seriālus “par velti” dabūju klāt.
    Man tikai ieguvumi.

    Triglett
    01.04.2021 20:04

    Tie kuri lieto, vai subtitri ir salaboti, piemēram, National Geographic?

    Ainars
    01.04.2021 20:47
    Reply to  Triglett

    Nē, kanāliem joprojām subtitru nav. Jautāju par to Tet pirms 3 mēnešiem, teica, ka drīz būs, jautāju tagad – pārdomājam, tomēr nebūs, jo “tas taču nav nemaz tik vienkārši, divi strīmi vienlaicīgi jālaiž”.
    Gribētos nelietot šo produktu principa pēc, bet tā kā nedod kanālus Go3, nav izvēles.

    vUps
    02.04.2021 10:06

    Punktu sistēmai itkā nav ne vainas, tikai ja, tie punkti, kas paliek pāri, krājas (neesmu atradis, kur parādās atlikums) un tālāk ar šiem punktiem vari atmaksāt šo pašu televīziju, rēķinus, iegadāties ar atlaidi tehniku..
    Nākamais, ja izvēlos konkrētus kanālus, tad pārējos negribu redzēt programmas sarakstā.
    Interneta ziņā, vismaz uz LG webos aplikācija liekas ļoti ēdelīga. Tiešraidē, samērā bieži mēdz “ieķerties”. (Ar go3 tā negadās.)

    Marsel
    02.04.2021 13:31

    Par tik lielu reklāmu iepriekš gaidīju grandiozas pārmaiņas, beigas Android TV Shortcut ieslēgta melnā krāsa, nu vai tās nav grandiozas pārmaiņas kuras gaidījām ! Malači Tet, tik nesaprotu kā jums tik grandiozi ir izdevies izmainīt interfeisu un paslēpt app logo, kuru tagad uz MiBox S nevar ne izlasīt,ne atpazīt,droši vien jau pagurāt krāsojot melnu “jauno” interfeisu.

    P2002C
    02.04.2021 14:59

    Es atkal mazliet sapriecājos, ka varēs paņemt PRO7 bez obligātās starptautiskās pakas. Un tad par 45 punktiem var dabūt seriālus un filmas. Super kombinācija pašiem un bērniem. Un tad izlasīju, ka piemēram, Nejauko es ir tā pat jāpērk (2010.gada (!) multene) un atmetu ar roku.

    P.s. Ilglaicīgi abonēju Go3, lai bērns varētu skatīties Ķepu patruļu. Vienreiz gan noderēja, kad LTV savā publiskajā streamā neradīja Kapteiņa Enriko pulksteni. Gribu atteikties, bet tet beigās pievīla. :(

    Aigars Axx
    03.04.2021 03:22

    Vai tad tet reklāmas neskaitās kā reklāmas?
    Tet, pēc būtības, ir tikai viens liels rūteris.. Ja man mājās katrs rūteris laistu reklāmas, tad vienā brīdī tie lidotu pret sienu. Izskatās, ka tets arī drīz izbesīs…

    trel
    03.04.2021 23:37

    Bet nu nesūdīgi. bija 6 euro mēnesī par Shortcut TV pāris kanāliem. Tagad jāmaksā 10e mēnesī, jo tev uzspiež maksāt par to ko tu nelieto. Es abonēju Shortcutu tikai Best4Sport kanāla dēļ. Man pasaka – še tev vēl 20 krievu kanāli. Negribi skatīties? Neskaties! Bet maksāsi par to, ka tev viņi ir pieejami.
    Laikam jālien atpakaļ pirātismā.
    Un ko nozīmē pie maksājumu vēstures šis?
    Mazais abonements 31.03.-15.04.2021 6 euro.
    Sanāk, ka man novilktie 6 euro patiesībā apmaksās tikai pusi mēneša? Es melotu, ja man būtu pilns ar vēstulēm e-pastā no TET par šīm izmaiņām.

    Last edited 3 years ago by trel
    Tēvocis
    04.04.2021 01:11
    Reply to  trel

    Neviens tev neliek pirkt tos Krievijas kanālus, tev ir izvēle. Maini TV kanālus.

    x-f
    04.04.2021 10:26
    Reply to  Tēvocis

    Ko tur mainīt? Tu maksā fiksētu maksu, nav svarīgi, cik kanālu ir tavā sarakstā un cik patiesībā skaties. Ja neskaties, tad tādēļ nemaksāsi mazāk – tāda ir izbazūnētā jaunā tetplus “pats var izvēlēties kanālus” būtība. Tātad tet saņemtā nauda tāpat tiek tiem krievu kanāliem.

    Kukuu
    04.04.2021 15:17
    Reply to  Tēvocis

    Kā neliek? Man paliek nemainīga ikmēneša maksa, ja neizvēlos papildus kanālus? Nē. Man sadārdzināja pakalpojumu par 50%, jo man tagad piedāvā vairāk, lai gan es to nevēlos. Tik pat labi varēja tādu mazo paku nemaz nepiedāvāt. Lai visi maksā 19.99e mēnesī un ķeksē kurus kanālus grib. Ja gribi 5 kanālus – 19.99e mēnesī. Gribi 80 kanālus? 19.99e mēnesī. Kur ieguvējs ir cilvēks, kurš iepriekš maksāja 6e mēnesī dēļ unikāla LV kanāla ko nekur nestrīmo? Tagad piespiedu kārtā jāmaksā 50-60% mēnesī vairāk par pakalpojumu ko nekad neizmantos. Nākamais solis varetu būt 45e mēnesī par optiku. Min ātrums 1gbps. Labi zin, ka neviens to ātrumu neizmantos, bet kāpēc nepiespiest to pakalpojumu lietot un maksāt par to ko neizmanto?

    Pičs
    06.04.2021 10:39

    Kaut kāds dīvains cepiens komentāros. Man ir ieguvumi, jo samazināju savu mēneša maksu par 10 EUR un vēl filmas dabūju klāt. Nesaku, ka visu baigi skatos, bet manā gadījumā sanāk pusi.

    Latvietis Latvietis
    06.04.2021 14:01
    Reply to  Pičs

    Shortcut Filmas + TV maksāja 11.99 EUR, tas bija resnākais ko TET piedāvāja. Tu samazināji pat 10 EUR, tātad tev tagad izmaksās 1.99 EUR ?! Stāsti kur tu tādu piedāvājumu izrāvi !!!

    Pičs
    07.04.2021 11:34

    Man bija helio itv ar visiem kanāliem, bez filmām. Maksāja 20EUR (ar papildus dekoderi).
    Pārejot uz TET+ mazāko paku pa 9.99, es ieguvu visus tos pašus kanālus, kurus man vajag, jo var izvēlēties (Helio tie kanāli bija izmētāti pa dažādām pakām, tādēļ bija jāņem visas) plus vēl ieguvu Filmas un seriālus, jo man palika pāri punkti par kuriem es to varēju pielikt klāt.
    Kā arī tiku vaļā no otra dekotera, jo TET+ var skatīties uz vairākām ierīcēm vienlaicīgi.

    Tā veidojas mani 10EUR mēnesī un Filmas bonusā.

    Reklāma