Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piešķirs brīvdienu koronavīrusa vakcīnas saņēmējiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple saviem darbiniekiem piešķirs apmaksātu brīvdienu tajā dienā, kad nepieciešams doties saņemt COVID-19 vakcīnu, kā arī simptomu gadījumā tiks piešķirta apmaksāta slimības lapa.

    Acīmredzot Apple vēlas veicināt un stimulēt savu darbinieku vakcinēšanos pandēmijas laikā, tāpēc tiks piedāvāti šādi bonusi. Tiesa, pašam uzņēmumam nav pieeja vakcīnām un nav plānota kāda centralizēta uzņēmuma darbinieku vakcinācija, kas visu šo procesu padarītu efektīvāku.

    Iepriekš tika ziņots, ka uzņēmuma darbinieki savu attālināto darbu varētu turpināt līdz jūnijam, taču kopējā saslimstība un vīrusa izplatība joprojām ir augsta, līdz ar to šie plāni var mainīties. Pat pie nosacījuma, ja darbinieki veic aktīvu vakcinēšanos. Šīs nedēļas sākumā ziņojām, ka daļa tehnoloģiju gigantu gatavojas darbinieku atgriešanās procesam ofisos, tomēr to skaits būs ierobežots un regulēts ar dažādiem piesardzības pasākumiem. Piemēram, Apple lielajā un apaļajā ofisa ēkā ikdienā atrodas 15% darbinieku, un uzņēmuma kultūrā socializēšanās iespēja ir ļoti nozīmīga.

    Tāpat darbinieki ziņo par problēmām piekļūt dažādām sistēmām strādājot attālināti, pateicoties Apple striktajiem drošības noteikumiem. Taču daļu pārsteidz tas, ka ir svarīga informācija, kurai var itin viegli piekļūt, neesot ofisā. Šāda iniciatīva noteikti ir apsveicama, lai veicinātu tieši masveida vakcinēšanos un ātrāku atgriešanos iepriekšējā dzīves ritmā. Šajos apstākļos Apple arī piedāvā dāsnus bonusus tiem darbiniekiem, kuri dodas komandējumos.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma