Web Analytics
More
    Reklāma

    “Jeep” uzstāda uzlādes punktus pirms bezceļu braukšanas takām

    Jaunākie raksti

    “Jeep” pirms pāris mēnešiem prezentēja savu pirmo elektrificēto mašīnu – plug-in hibrīdu “Wrangler 4xe”. Autoražotājs turpina demonstrēt, ka tam ir nopietni plāni elektriskajai nākotnei, tāpēc “Jeep” uzstāda uzlādes punktus populārākajās bezceļu braukšanas takās ASV.

    Pirmās uzlādes stacijas uzsākušas savu darbību, bet autoražotājs sola, ka līdz gada beigām to skaits palielināsies. “Jeep” pārstāvis Kristians Menjē saka, ka uzņēmums šādā veidā vēlas piedāvāt un atvieglot elektrisko bezceļu braukšanas pieredzi savu mašīnu īpašniekiem. “Cenšoties “Jeep” padarīt par zaļāko SUV zīmolu, gribam saviem klientiem piedāvāt labāko elektrisko bezceļu braukšanas pieredzi, lai kur viņi dotos, ieskaitot, populārākās bezceļu takas ASV.”

    Daži no uzlādes punktiem enerģiju smelsies no saules baterijām, citi būs pieslēgti elektrotīklam, bet vēl citi izmantos kombināciju – gan saules, gan elektrotīkla enerģiju. Izmantojot īpaši izstrādātu mobilo lietotni, “Jeep” lietotāji varēs lādēties bezmaksas, savukārt 17 kWh ietilpīgo “Wrangler 4xe” bateriju varēs uzlādēt apmēram 2 stundu laikā.

    “Jeep” saka, ka mašīna tikai ar elektrību vien spējusi pārvarēt visus iespējamos šķēršļus, kurus tai nācies sastapt testēšanas laikā. Ja nu gadījumā uz kādas takas elektrība beidzas, par tālāko ceļu rūpēsies 2.0 litru turbodzinējs ar 375 zirgspēkiem.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma