Web Analytics
More
    Reklāma

    “Xiaomi” apsver iespējas ražot elektroauto

    Jaunākie raksti

    Pirms dažiem mēnešiem aktīvi tika runāts par “Apple” vēlmi ražot elektroauto. Kas zina, varbūt pēc dažiem gadiem tik tiešām arī ieraudzīsim “Apple” mašīnu, taču viņi nebūt nav vienīgi mobilo ierīču ražotāji, kuri par to domā – līdzīga ideja esot arī “Xiaomi” vadītājiem.

    Ziņu aģentūras Reuters avoti ziņo, ka “Xiaomi” vēlas ražot mašīnu, kas paredzēta plašām masām. Sīkākas detaļas par elektriskajām mašīnām pagaidām nav zināmas, taču ražotājs to integrētu kopā ar citiem saviem produktiem.

    Tiek baumots, ka jau tuvākajā laikā varētu sekot oficiāls paziņojums par šādu projektu. Turpat Ķīnā vēl vairākas kompānijas interesējas par iespējām ražot elektroauto – iespējas pētot “Huawei”, tāpat cits ķīniešu tehnoloģiju uzņēmums “Baidu” paziņojis par plāniem ražot savas elektriskās mašīnas sadarbībā ar “Geely”. Savukārt “Xiaomi” vadītāji liek uzsvaru tieši uz sasaisti starp dažādām ierīcēm – uzņēmums ražo ļoti daudz elektronikas, sākot no viedaprocēm un viedtālruņiem, līdz pat traukam, kurā gatavot rīsus. Tās savā starpā iespējams savienot, līdz ar to – kāpēc gan nepiedāvāt arī auto?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    29.03.2021 09:23

    Lūdzu tikai flagmaņa klillera veidolā, par pusi no flagmaņa cenas! :)

    Kartupelis3
    29.03.2021 10:23

    Tieši vēlējos, lai mans elektroauto būtu savienots ar rīsu taisītāju – acīmredzot rīsu vārītājs detektē manu tuvošanos un automātiski sāk vārīt rīsus? Vai arī viņš ir integrēts auto viduskonsulē un vāra rīsus jau pa ceļam? Vajadzētu šo kaut kā precizēt.

    Skābene
    29.03.2021 16:54
    Reply to  Kartupelis3

    Rīsu vārītājam ir jāpērk klāt mitruma savācējs, kas ūdeni rīsu vārīšanai iegūs no salonā esošā kondensāta un ziemas sezonā samirkušajiem tepiķīšiem!

    Reklāma