Web Analytics
More
    Reklāma

    “Hyundai” pārtrauc sarunas ar “Apple” par elektroauto ražošanu

    Jaunākie raksti

    Pēdējo pāris nedēļu laikā iespējamais “Apple” elektroauto bieži nonācis auto un tehnoloģiju mediju uzmanības lokā. Neoficiāla informācija liecināja, ka “Apple” mēģina vienoties ar kādu autoražotāju, kurš šo auto saliktu kopā. Visbiežāk saistībā ar šo jautājumu piesaukts “Hyundai” vārds.

    Tomēr, kā vēsta Bloomberg, korejiešu autoražotājs paziņojis, ka sarunas ar “Apple” netiek turpinātas. Plāns paredzēja, ka “Hyundai” nodrošinātu elektroauto platformu, bet “Apple” to aprīkotu ar programmatūru.

    “Hyundai” nenoliedz, ka sarunas tik tiešām ir notikušas, taču vienlaikus tiek precizēts, ka tehnoloģiju gigants veic sarunas ar autoražotājiem visā pasaulē un “Hyundai” bijis tikai viens no tiem. Auto ražošanas uzsākšana bija plānota 2024. gadā, bet šādi paziņojumi nevieš optimismu par plānu realizāciju praksē. Kā tas ierasts biznesa pasaulē, sarunas ar atsākties un nevar izslēgt, ka abas puses beigu beigās atrod kopīgu valodu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1253
    09.02.2021 11:38

    var nojaust, ka apple piedāvājums ir bijis “beigta zirga galva gultā”, kā slavenajā filmā par mafiju.
    hyundai zin, ka ar šādiem partneriem nekādi ienaidnieki nav jāmeklē – vispirms iesūdzēs tiesā, pēc tam nopirks kādu otrā līmeņa auto ražotāju un pārvilinās pie sevis hyundai vadošos speciālistus. bankrats un ubaga tarba kaklā.

    KKTK
    09.02.2021 12:42

    Atbrauca bariņš kalifornijas dizaineru ar šallēm ap kaklu un sāka mācīt, kā būs jāizskatās veikalam, kā auto iepakojumam un ka durvīm vadiem jābūt nedaudz par īsu, lai pēc 1000 aiztaisīšanas reizēm tie notrūktu :D

    ffdfd
    11.02.2021 03:49

    hyndai parak atri izlieliijaas pa internetiem, ka nu tik Apple ar viniem taisiis krutaas shtelles.

    SS...
    11.02.2021 10:06
    Reply to  ffdfd

    Varbūt izlasi rakstu, pirms izplati melus !

    Reklāma