Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks radījis dziesmu par NFT, ko vēlas pārdot kā NFT (Papildināts)

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka arī Īlonu Masku aizrāvusi doma par digitālo mākslu un iespēja to kā NFT (non-fungible token) jeb neaizvietojamu digitālo aktīvu pēc tam pārdot. Viņš savā “Twitter” kontā publicējis pašradītu dziesmu par neaizvietojamiem tokeniem, ko vēlas arī pārdot kā NFT.

    Šī dziesma radīta elektroniskās mūzikas žanrā, un tajā ik pa laikam tiek pieminēts NFT. Taču nekas vairāk par pašu skaņdarbu īsti nav zināms. Taču, kas ir zināms – dziesma jau nonākusi pārdošanā platformā “v.cent“. Šī raksta tapšanas brīdī lielākā piesolītā summa par to kā Īlona Maska tvītu ir 625 Ethereum vienības jeb apmēram 1.1 miljons ASV dolāru.

    Dziesmas videoklipā figurē vārdi “Vanity Trophy”, kas riņķo ap zelta Zemes orbītu. Tāpat var ieraudzīt burtu virknējumu “HODL”, ko dažkārt saista ar “Bitcoin” turētāju kopienu, mudinot nepārdot šo valūtu. Savukārt mazie apzeltītie suņi acīmredzami simbolizē “Dogecoin”.

    Arī mākslinieks Beeple pamanījis Īlona tvītu un joka pēc piedāvā par šo NFT 69 miljonus USD jeb visu nopelnīto par savu digitālo kolāžu, ko pats nesen pārdeva kā NFT.

    Dažas idejas Īlonam Maskam ir uz ilgu laiku, dažas – vairāk vai mazāk mirkļa iegriba. Izskatās, ka tas šoreiz attiecas arī uz šīs dziesmas kā NFT tirdzniecību. Īlons pārdomājis un par to, protams, paziņojis “Twitter”.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    17.03.2021 11:13

    Nu jau vairs nepārdod.

    Krotow
    17.03.2021 11:28

    Šis ir tehnoloģiju portāls vai “Vakara Ziņu” pielikums?

    Kursors.lv
    17.03.2021 11:48
    Reply to  Krotow

    Labdien! Iepazīsimies, mani sauc Kristaps un šis ir tehnoloģiju blogs!

    Blogs
    17.03.2021 15:28
    Reply to  Krotow

    Kaut vai šis neskaitās blogs pēc informācijas, kas tiek publicēta. Tas nemainīs Kristapa domu, ka šis ir blogs. Tādēļ, tas ir veltīgi mēģināt pierādīt pretējo.

    Kursors.lv
    17.03.2021 17:10
    Reply to  Blogs

    Bingo! :)

    Reklāma