Web Analytics
More
    Reklāma

    Izdomai nav robežu – PlayStation 5 konsole aprīkota ar ūdens dzesēšanas iespēju (video)

    Jaunākie raksti

    Varētu teikt, ka pirmais PlayStation 5 spēļu konsoles popularitātes vilnis ir pagājis, un arvien vairāk pēdējā laikā sākam ieraudzīt dažādas konsoles modifikācijas, kuras nav saistītas ne tikai ar vizuālajām izmaiņām, bet arī ar tehniskajiem uzlabojumiem.

    Vjetnamā bāzētais personālo datoru dizaineris Nhenhophach, ir dalījies ar savu veikumu, izveidojot ar ūdensdzesi aprīkotu PS5 konsoli, bet šis risinājums nav tikai tāds, kur detaļas tiktu atsevišķi dzesētas, bet gan ir pilnībā pārveidots esošais dizains un arī pati konsole. Darbs ir dokumentēts video formātā YouTube platformā, un tas ir aizņēmis aptuveni divus mēnešus, jo viss ticis veidots no nulles.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka jaunizveidotais korpuss un jaunā dzesēšanas sistēma ir ļāvusi pat nedaudz samazināt konsoles izmērus, bet ir saglabāts līdzīgs dizains. Tagad tas gan ir caurspīdīgs, kā arī saņēmis RGB apgaismojuma iespējas. Nhenhophach savā video ir dalījies ar temperatūras salīdzinājumu, kas, protams, ar ūdeni dzesētai sistēmai ir labāks.

    Dizaineris ir ieinteresēts sadarboties arī komerciālos nolūkos, lai masveidā varētu tirgot šādi modificētas iekārtas, jo šobrīd tas viss ir balstīts uz pasūtījumiem. Nākamais projekts un ideja ir implementēt PS5 tieši iekšā personālajā datorā, un Nhenhophach dalīsies arī ar šī projekta video.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edijs
    14.03.2021 21:23

    Varbūt ir kādas ziņas, kad beidzot varēs uzlabot konsoles atmiņu?

    REALAIS
    14.03.2021 23:32
    Reply to  Edijs

    Tev jau atmiņa ir pilna?

    Edijs
    16.03.2021 23:31
    Reply to  REALAIS

    1. dienas laikā. Nav tik ātrs internets,lai varētu dzēst ārā un lādēt atkal.

    Reklāma