Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm, iespējams, gatavo lētāku Snapdragon 888 versiju bez 5G

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Qualcomm gatavojot jaudīgu viedtālruņu gribētājiem lētāku Snapdragon 888 procesora versiju, kas netiks pie 5G modema. Pagaidām gan tiek uzskatīts, ka pamatā šāda Snapdragon 888 versija bez 5G pienāksies Indijai un citiem jaunattīstības tirgiem, bet tik par labi varam sagaidīt, ka šāds procesors būs pieejams arī citviet pasaulē.

    Te jānorāda, ka tādi viedtālruņi kā Samsung Galaxy S20 FE arī visai lielos apjomos tiek pārdoti Eiropā, lai arī Galaxy S20 FE nav 5G. Šis ir tikai loģiski, jo 5G vēl nav ienācis mūsu ikdienā, turklāt ar 5G izmantošanu nemaz nav viss tik vienkārši, jo ražotājam vēl ir jāsagatavo atbilstošs programmatūras atjauninājums, lai viedtālrunis darbotos konkrētā 5G tīklā. Vismaz tā var spriest no pieejamās informācijas.

    Baumas arī norāda, ka Snapdragon 888 versija bez 5G nāksies vēl kaut ko paņemt nost no pieslējām un ātrdarbības, lai šis lētākais procesors un ar to aprīkotie viedtālruņi neiegrauztos īstenā Snapdragon 888 5G pīrāgā.

    Vienlaikus tiek runāts, ka Qualcomm jau strādā pie Snapdragon 888 pēcteča 2022. gadam. Šoreiz uzlabojumi būšot redzami tieši mobilās fotogrāfijas lauciņā, bet par gaidāmajām jaudām pagaidām nevaram spriest.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    13.03.2021 10:16

    Asus rog 5 ultimate ar 888 CPU izskatās labs kad plānojat uz apskatu ?

    Reklāma