Web Analytics
More
    Reklāma

    37% amerikāņu atzīst, ka darījumus akciju tirgū veic, balstoties uz Īlona Maska tvītiem

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka Īlonam Maskam “Twitter” ir mīļa vieta, kur dalīties ar savām atziņām par visu ko. Taču nekad nav sanācis aizdomāties, cik patiesībā daudzu cilvēku domas un rīcību šie tvīti var ietekmēt. Kādas februārī veiktas interneta aptaujas rezultāti liecina par visai interesantu tendenci – Īlona tvīti pat diezgan ievērojami ietekmē cilvēku lēmumus, ja runa ir par darījumiem akciju tirgū.

    Kompānija “Piplsey” no 6. līdz 8. februārim tiešsaistē aptaujāja ap 30 400 ASV iedzīvotājus ar mērķi noskaidrot, ko viņi domā par uzņēmēju un miljardieri Īlonu Masku un konkrēti par viņa ierakstiem “Twitter”. Pēdējā laikā viņš diezgan bieži slavinājis gan kriptovalūtas “Dogecoin” un “Bitcoin“, gan arī izrādījis savas simpātijas audio saziņas lietotnei “Clubhouse“.

    Reklāma

    Iegūtie rezultāti liecina, ka 37% aptaujāto vismaz reizi veikuši ieguldījumus akciju tirgū, balstoties uz Īlona Maska tvītiem. Savukārt 16% atzinuši, ka ir bijušas pat vairākas šādas reizes, kad Maska ieraksti “Twitter” mudinājuši investēt.

    Tāpat apmēram puse aptaujas dalībnieku atzinuši, ka Īlona Maska tvīti viņiem šķiet diezgan uzjautrinoši. Ceturtā daļa aptaujāto norādījuši, ka tie esot neskaidri, nesaprotami. Savukārt 29% atklājuši, ka “SpaceX” un “Tesla” bosa tvīti viņiem nešķiet pārāk smieklīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fufcix
    11.03.2021 19:56

    tas labi, kad ir gans kas pasaka auniem kur iegildīt naudu

    hmmm :)
    12.03.2021 14:01

    Ar Twitter var arī šādi pelnīt naudu. Iestāstot citiem kur ieguldīt un pēc tam piekāst :D

    Krotow
    12.03.2021 15:26

    Globālā “Banka Baltija”.

    Reklāma