Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānijai “Tesla” ir sava sociālā platforma

    Jaunākie raksti

    Ja vēlies uzzināt visu par un ap “Tesla”, bez Īlona Maska regulārajiem tvītiem tagad ir pieejama jauna sociālā platforma “Tesla Engagement Platform“. Caur šo vietni lietotāji jau tagad var uzzināt jaunāko informāciju par kompāniju, kā arī par kustību, kas iestājas par zaļāku enerģiju. Droši vien aktuālāka šī vietne būs tiem, kuriem pieder kāda “Tesla”.

    Līdz ar šīs platformas atvēršanu palēnām tiek aizvērts “Tesla” veltītais forums, kas no 15. marta kļūs tikai lasāms. Lai arī šobrīd internetā ir daudz ar kompānijas produktiem saistītu forumu, tieši šī mājaslapa bija viena no pirmajām vietām, kur “Tesla” automobiļu īpašnieki un vienkārši interesenti varēja pulcēties un apspriest visu, kas saistīts ar uzņēmuma produktiem un pakalpojumiem. Tiesa gan, šim forumam nebija moderatora, kas radīja pastāvīgas problēmas ar surogātpastu un troļļiem.

    Reklāma

    Ja ielūkojas jaunajā “Tesla” sociālajā platformā, ziņu vēl nav pārāk daudz. Taču viena, manuprāt, noderīga sadaļa ir “The Tesla Owner Club“, kas ir “Tesla” īpašnieku un vienkārši entuziastu klubiņš, kura mērķis ir palīdzēt īstenot “Tesla” misiju paātrināt pāreju uz ilgtspējīgu enerģiju. Atsevišķi “Tesla” klubiņi ir atrodami ASV, Kanādā, Eiropā un Āzijā.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma